Să știi când să mergi mai departe... - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18734
single,single-post,postid-18734,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Să știi când să mergi mai departe…

15392787_1608100666165890_2262217797796697201_o

21 Ian Să știi când să mergi mai departe…

Asa cum preconizam in urma cu o saptamana (http://adeladiaconu.ro/2018/01/17/viata-nu-are-casco/), nimic nu este intamplator. Sambata, am fost anuntata sec de presedintele interimar al Organizatiei municipale PSD, Lucian Patrascu, ca interimatul meu ca presedinta a Organizației Municipale Brașov a Femeilor Social Democrate s-a terminat. Știu ca nicio functie nu este pe viata, insa ma asteptam ca aceasta decizie sa imi fie comunicata de cei doi colegi de partid cu care am lucrat timp de un an, asa cum ar fi fost fair-play. Mai exact de Marius Dunca si Roxana Manzatu – superiorii ierarhici pe linie politica.
Decizia care mi-a fost comunicata este cu atat mai surprinzatoare cu cat in urma cu nicio luna tot acest grup de colegi de partid ma felicitau pentru activitatea desfasurata in calitatea de presedinte OFSD Municipiul Brasov. Insa, conform modului de actiune din ultimul timp al acestui partid, in functii de conducere se doresc oameni cu potenta financiara si cat mai servili formatiunii.
Pe parcursul acestui interimat, toate actiunile mele au vizat comunitatea si categorii de oameni mai putin favorizati de soarta (copiii institutionalizati, copiii provenind din familii sarace etc). Am facut totul din suflet si empatic, nu din perspectiva posturii de presedinte OFSD Municipiul Brasov.
Ca si inainte de a detine cu caracter interimar această funcție, voi continua sa ma implic in actiuni sociale, sa fac voluntariat in sprijinul copiilor defavorizati sau cu afectiuni grave, sa promovez oamenii talentati si care aduc plus de valoare comunitatii brasovene si Romaniei.
Cât despre ceea ce înțeleg unele persoane din PSD Brașov din sintagma „a face politică”, nu resimt decât dezamăgire. Eu cred că a te implica în politică înseamnă a lucra în folosul cetățenilor, a-i ajuta pe cei care au nevoie, a încerca să schimbi în bine mentalități și instituții, a crea punți de comunicare cu societatea. Din păcate, ceea ce se întâmplă în PSD Brașov este departe de aceste deziderate. De aceea, am decis să nu mai continui și îmi voi prezenta demisia din acest partid.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.