Despre Mine - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15595
page,page-id-15595,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Despre Mine

Imi place foarte mult viata pe care am trait-o si pe care o traiesc zi de zi, pentru ca principiul dupa care ma ghidez in ea este ”colecteaza momente si nu lucruri”. Obisnuiesc sa pun pasiune si determinare in tot ce intreprind, o lectie de viata invatata de la familia mea si pe terenul de sport, unde timp de 15 ani am practicat tenis de performanta. Insa am lasat mereu viata sa-si urmeze cursul firesc, alegand sa fac acele lucruri care sa imi aduca in primul rand satisfactii sufletesti.

Astfel am ales calea jurnalismului de televiziune, in care activez de peste 10 ani, și in care am adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. Am incercat mereu ca jurnalist sa vad dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, am incercat sa aduc in prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari. Sunt om activ, caut mereu sa realizez proiecte noi si sa pun in practica idei care sa vina in sprijinul celor din jurul meu. Nu ma consider un om celebru, insa mi-am castigat o anumita pozitie meritata in mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW” de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda.

Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma mai multor premii primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015 si 2016.

Nu sunt adepta trendurilor si nici nu imi plac limitele impuse de societate, pentru ca imi place eleganta si consider ca moda este un stil de exprimare. De aceea admir oamenii cu stil si creativi cu propria imagine. Cochetez cu moda, cineva scria despre colectiile mele ”amprenta stilului sau este inconfundabila”, dar eu stiu ca inca mai am multe de invatat in acest domeniu… si invat!

Debutul in politica a venit in anul 2004, odata cu candidatura la Camera Deputatilor din partea PSU. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, am candidat pentru un fotoliu de senator, fiind desemnata de organizatia PSD Brasov.. In prezent pe plan politic sunt preşedinte OFSD Municipiul Braşov.

adela-diaconu

Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti…

Timp de 15 ani a practicat tenisul de performanta, ca dupa terminarea facultatii sa cocheteze si cu politica, fiind cel mai tanar candidat din Romania la Camera Deputatilor. A ales insa calea jurnalismului de televiziune in care a facut cariera, iar o alta reusita este amprenta stilului sau inconfundabil in domeniul modei. Acesta ar fi pe scurt parcursul vietii de pana acum al Adelei Diaconu, realizator si producator TV.Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea a primit nenumarate premii fiind declarata cea mai buna emisiune de fashion din Romania si cea mai logeviva. Show-ul TV s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.

…ci sa-ti doresti tot ceea ce ai..

Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” si ” FASHION KIDS” la Nova TV.

Meritele i-au fost apreciate, aceasta fiind premiată la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea. Ca si designer a lansat colectiile ”Luxury”, ‘Noblesse”, ”Seductive” , ”Campionii” , ”Extravaganza” si „Diva” ce s-au bazat pe o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante, combinatii de croieli clasice cu linii moderne.

Nova Tv si Adela Diaconu sunt organizatorii Galei Nova Tv, eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor, eveniment cu traditie ajuns la cea de-a sasea editie. Premiile „BV01ADE” sunt un concept al realizatoarei de televiziune, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

 

Adela M.Diaconu

sign