Gala Performanței & Excelenței 2023, eveniment de valoare cu o traditie de 13 ani, premiază legende din toate ramurile vietii sportive, culturale si sociale din România - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19271
single,single-post,postid-19271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Gala Performanței & Excelenței 2023, eveniment de valoare cu o traditie de 13 ani, premiază legende din toate ramurile vietii sportive, culturale si sociale din România

Afis Gala 2023

09 Oct Gala Performanței & Excelenței 2023, eveniment de valoare cu o traditie de 13 ani, premiază legende din toate ramurile vietii sportive, culturale si sociale din România

Devenită tradiţie în calendarul evenimentelor importante ale României, Gala Performanței & Excelenței, eveniment cu renume si o istorie de 13 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media si in 2023. „Gala Performanței & Excelenței“, readuce în atenția publicului valoarea și modelul social cu o nouă editie in toamna fiecărui an din 2010.

Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, dar și oameni valoroși care mișcă lucruri în România, insa poate nu sunt atât de vizibili.

De la an la an, evenimentul a crescut in valoare si popularitate, campioni olimpici si mondiali, vedete de televiziune de categoria A, actori, regizori, au urcat pe podium pentru a fi omagiati.

Premiile Galei Performanței & Excelenței sunt fondate și țin de un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește sa aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice a căror performanță și a căror creativitate a strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, antreprenoriat, designul vestimentar, beauty, media. De-a lungul celor peste 16 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate ariile vietii sportive, beauty, antreprenoriale, culturale si sociale din România În 2010 a organizat prima ediție a Galei unde a oferit personalitatilor premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

Gala 2023 va fi prezentată, de una dintre cele mai apreciate artiste din România, Alexandra Velniciuc. Televiziune, teatru, film, seriale, spectacole, sunt cuvintele ce o definesc cel mai bine pe actrița Teatrului Elisabeta din București și de Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente, PR.

În premieră, în ediția de anul acesta, organizatoarea Galei este Andreea Sandu, ce se regăsește printre cele 100 persoane care detin diploma IATA emisa la Geneva pe specializare turism. Antreprenoarea reprezintă modelul femeii de succes, independentă, ce s-a impus intr-un domeniu complex. A reusit sa creeze o agenție altfel, un furnizor unic în România – VIP Business Voyage & Events. Ofera consiliere în turism și servicii personalizate, organizări de evenimente unice in tara noastră prin sejururile luxoase oferite cadou și alte surprize, având la bază experiența, promptitudinea, cercetarea și informarea continuă, oferind produse și servicii turistice unice, de înaltă calitate, complete și originale. Andreea Sandu este nepoata fostului internațional și președinte al FRF, Mircea Sandu.

Gala Performanței & Excelenței 2023, eveniment de valoare cu o tradiție de 13 ani, premiază anual valori din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale,media.

Prestigioasa Gala se va desfășura intru-un loc select și luxuriant, la Ambasad’Or Events, cea mai de top locație din România in găzduirea evenimentelor premium in data de 18 Octombrie 2023

Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței, eveniment de valoare cu o traditie de 13 ani, se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România: Florin Piersic, lie Năstase, Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, David Popovici, Simona Halep, Elisabeta Lipă, Andreea Marin, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Gabi Balint, Paula Seling, Octavian Bellu Anna Lesko, Anda Adam, Denise Rifai, Ilinca Vandici, Ionel Dănciulescu, Delia, Razvan și Dani, Inna, Monica Anghel, Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Nico, Voltaj, Cove, Loredana, Corina Chiriac, Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Camelia Potec, Doina Melinte, Sore, Antonia, Trupa Andre, Marian Dragulescu, Alina Eremia, Andreea Banică, Theo Rose, Diana Munteanu, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Gabriel Cotabiță, Nicuşor Stan, Laurențiu Reghecampf, Simona Pătruleasa, Giulia, Simona Gherghe, Vladimir Drăghia. Beatrice Rancea, Constantin Cotimanis, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mihaela Borcea, Victor Slav, Adelina Pestriţu, Irina Nicolae, Dorian Popa, Carmen Brumă,, Liviu Teodorescu sunt doar o parte dintre vedetele laureate.

La Gala Performanței & Excelenței s-au aflat și se vor regăsi mereu și oameni care mișcă lucruri în România, dar care poate nu sunt atât de vizibili în media. Este vorba despre oameni care desfășoară campanii sociale și ajută mii de persoane, oameni care fac proiecte de educație adresate copiilor defavorizați, antreprenori de succes in domeniile lor de activitate ce dezvolta și fac Romania mai frumoasa.

Ediția a XIII-a a acestei gale-simbol promite să fie memorabilă: pe scenă vor urca nume sonore, personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, artistice și sociale din România.

Partenerii evenimentului: Ambasad’Or Events, VIP Business Voyage by Andreea Sandu, Saloanele Magic, Victory Cup, Yofi Hair Academy, BeautyFree, Compania Auto Schunn – Reprezentant Mercedes Benz, Restaurant Ursul Carpatin Brasov, EF Events Media, Vendi Café Brasov, Agentia de producție și creație publicitara AdTeam, Clara Shriki PR Agency, Omul cu Camera, CramaDeMatei, Phoenix Beauty Lounge Brasov, Aqua Carpatica, Agros suc 100% natural, Eltung Flores, Luxury Brasov, Cotimanis Show by Florina Mărcuţă, designer Ana Maria Cornea, Roca by Andrei Roca, Hairstylist Gabby Adrian, Asociația Aici pentru Tine, BV01ADE by Adela Diaconu, www.adeladiaconu.ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.