Gala Campionilor este dedicata promovării și recunoașterii celor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19252
single,single-post,postid-19252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Gala Campionilor este dedicata promovării și recunoașterii celor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă

WhatsApp Image 2022-12-16 at 21.23.25

16 Dec Gala Campionilor este dedicata promovării și recunoașterii celor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă

Gala Campionilor este dedicata promovării și recunoașterii celor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă în domenii precum sport, muzică, arte vizuale, design vestimentar, industria frumuseţii şi creativităţii.

Evenimentul se va desfășura într-un loc select, Hotel Aro Palace, unicul hotel de 5 stele, a carui istore face parte din cultura orasului Brasov.

Premiile GALEI CAMPIONILOR sunt un concept al impresarului de fotbal, Radu Matasareanu și al Adelei Diaconu, realizatoare de televiziune și fostă sportivă de performanţă, și se doresc a deveni o traditie anuală de inaltă clasă, ce vine să răsplătească performanta si excelenta celor care contribuie la dezvoltarea României prin rezultatele exceptionale din domeniile lor de activitate, ce aduc plus valoare tarii noastre.

Gala Campionilor este Prima Gală din Romănia dedicata micuților fotbaliști, Academiilor și Școlilor de fotbal, personalităților marcante din fotbalul românesc, dar și profesioniștilor cu cele mai însemnate activitati și profesii dedicate copiilor și adolescenților din România.
Prezentări de modă, Recitaluri, Vedete de top ce vor înmâna Trofeele câștigătorilor, un regal al performantei și excelentei, toate intr-un singur concept: Gala Campionilor

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Alexandra Velniciuc, prezintă Gala Campionilor pe 18 Decembrie la Hotel Aro Palace Brasov Helmut Duckadam, Emil Sandoi, Banel Nicoliță, Anamaria Prodan câteva dintre vedetele ce vor înmâna premiile in cadrul Primei Gale din România destinată micilor sportivi, campioni in domeniul lor de activitate.

Partenerii Galei Campionilor: Hotel Aro Palace Brasov, Dorna, Boromir, Liquor Tobacco, La Republique by Gabriela Urse, Nausica Mircea, ROCA by Andrei Roca, Brutăria & Patiserie Lora Pan, Agenția de publicitate AdTeam, Luiza Tante Cofetărie & Patiserie Tradiționala, Cotimanis Show by Florina Marcuta, Teodor Boghiu HairDresser, EF Events Media Gala este organizată cu scopul de a recompensa valorile României și îşi propune să onoreze cele mai merituoase personalități. Gala Campionilor Kids Trophy – Prima Gală din Romănia doar pentru copiii talentați care excelează in sport, muzică, arte, modă. Anul 2022 este cel al unitatiii și al repoziționării valorii celor care știu și pot inspira comunitatea, contribuind activ la dezvoltarea societății noastre și devenind adevărate modele pentru tara lor.

WhatsApp Image 2022-12-16 at 21.24.32WhatsApp Image 2022-12-16 at 21.24.43

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.