„Aici pentru Tine” - prima emisiune socială TV din România realizată în premieră de o Asociație - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19105
single,single-post,postid-19105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

„Aici pentru Tine” – prima emisiune socială TV din România realizată în premieră de o Asociație

Aici pt Tine

28 Iun „Aici pentru Tine” – prima emisiune socială TV din România realizată în premieră de o Asociație

Emisiunea „Aici pentru Tine” debuteaza luni, 5 Iulie, incepand cu ora 19:30, la Nova TV,amfitrioana emisiunii fiind Adina Camelia Gàl – președintele Asociației „Aici pentru Tine” si este bazata pe cele mai interesante noutati din domeniul social, reportaje si materiale de la actiuni umanitare, sociale ce contribuie la integrarea si reintegrarea persoanelor defavorizate, aflate in risc de excluziune sociala, dar si interviuri in exclusivitate cu antreprenori de succes din Brasov, Ambasadori ai binelui.

În România, pe canalul Nova TV, emisiunea TV ”Aici pentru Tine”, timp de 30 minute, prezintă viețile oamenilor care, fie de la naștere, fie dintro greșeală a destinului, au devenit diferiți de ceilalți. Unii dintre ei trăiesc sub nivelul sărăciei, iar cineva pur și simplu dorește să le împărtășească durerea sau dimpotrivă, performanța. Despre toate acestea relatează reportajele în pregătirea cărora participă în premieră o Asociație sub bagheta, in cazul acesta – microfonul Adinei Camelia Gál. Emisiunea ”Aici pentru Tine” reprezintă un proiect unic ce evidențiază cum e să lucrezi cu cei diferiți de noi.

Adina Camelia Gal – despre prima emisiune socială TV din România, realizată de Asociația „Aici pentru Tine”:“De ce o emisiune sociala ?Zilnic suntem bombardati cu o tone de informatii, de stiri, care mai de care de senzatie, create doar sa vanda, de subiecte tragice care ne afecteaza mai mult decat ne imaginam si ale caror efecte negative le aflam din pacate mult mai tarziu. Aici pentru Tine este o emisiune despre oameni, despre viata, iubire si divinitate.

Ce inseamna sa ai totul si sa simti ca nu ai nimic? Si invers..sa nu ai nimic, dar de fapt sa ai totul.Traim constant in doua lumi: bogati si saraci, bine si rau, intre ego si spirit. Cum ar fi oare viata noastra fara depresie, suferinta si boala? Ne putem imagina? TOTUL E POSIBIL! Daca ne deschidem inima, ne trezim si respiram ..sanatate, aer curat, iubire! Visăm la o lume în care oameni buni și generoși întind mâna celor care nu au nimic: resurse, educație, îndrumători, pe cineva drag. Visăm la un loc în care cele două lumi, cea a oamenilor
aflati in nevoie și a celor cu posibilități sa devina una singură. Dar să visezi nu e de ajuns, trebuie să și acționezi! Iar pentru ca visul nostru să fie realitate, avem nevoie de ajutorul TAU!
Nu exista doua lumi a celor care au si a celor care au mai putin, exista o singura lume in care traim si construim impreuna, asadar important este sa ne PESE!”

Prezentatoarea si realizatoarea emisiunii ”Aici pentru Tine” este Gál Adina Camelia. Antreprenor de formare ,Adina a simțit acum 6 ani să întoarcă vieții binele primit.
Așa s-a născut Asociația “Aici pentru Tine”. Este o fire deschisă, proactivă și orientată spre rezultat .In 2021 va darui mai mult, mesajul faptelor bune ajungand la mai multa lume prin intermediul micului ecran.

”Emisiunea va aborda probleme sociale ale comunităţii, tematici legate de educaţie şi integrarea persoanelor defavorizate, aflate in risc de excluziune sociala. Miza acestui demers este de a
schimba mentalități și de a arăta că semenii noștri aflați în nevoie, , pot fi resurse pentru comunitate, pot fi reintegrați în societate și pot fi utili, lucrând alături de cei din jur. Programul va prezenta iniţiative şi invitaţi care fac excelenţă în sectorul lor de activitate, care văd piedicile şi neajunsurile acestui domeniu nu ca eşecuri descurajante, ci ca resurse şi oportunităţi pentru dezvoltare.” a declarat Adela Diaconu, producătorul emisiunii.

„Aici pentru Tine”, lansata de Nova TV , este o emisiune produsa de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valorosi producători de emisiuni din România. S-a impus în mass-media ca producătoare și realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, „Fashion Kids”, „Cooking Show”, „Ambasad’Or Play’’, „Ioana Lee Show” by Ioana Lee, „My CliniQ” by Diana Bianca, dar și prin organizarea pro bono de evenimente culturale, sportive și de modă. A reușit să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.

Pe langa latura sociala, implicare, onguri, comunitate, emisiunea va conține materiale despre antreprenoriat social, evenimente sociale, noutăţi şi soluţii la provocările cotid ene. Lucrurile bune care se întâmplă în jurul nostru, trebuie arătate și evidențiate, nu doar pe cele negative.

Astfel ,Nova TV are o nouă emisiune începând din 5 iulie. Se numeşte „Aici pentru Tine” şi va difuzată în fiecare luni de la ora 17:00 (19:30) si in reluare marți de la ora 09:00 (16:00),
sambata de la 18:30 si duminica la ora 12:30.

Emisiunea se poate urmari live si pe internet http://live.novapress.ro/

O emisiune care pune în evidentă oamenii valorosi, implicaţi în societate şi activi, care realizeaza lucruri deosebite în Brasov, Romania. Despre oamenii care ajută neconditionat oameni, fără aşteptări şi agendă ascunsă şi care fac anturajul, cartierul, oraşul sau ţara un loc mai bun.

Despre Asociația “Aici pentru Tine”

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a înființat în 2015 și, de atunci, a sprijinit peste 600 de copii, adulți și bătrâni, unii cu povești de viață impresionante, din tot județul Brașov și chiar din alte
județedințară.

Este una dintre puținele asociații care furnizează servicii de asistență în comunitate, pentru grupuri marginalizate și pentru copii sau adulți cu grave probleme sociale și medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012 și a fost LICENȚIATĂ în acordarea de Servicii Sociale în Comunitate, pentru persoane adulte cu vârsta între 35 și 65 de ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară), deținând un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.
Pentru orice alte informații ne găsiți la:
Telefon : 0726.686.793; 0726/686.800
Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro
www.asociatiaaicipentrutine.ro
Strada 13 Decembrie, nr. 209, Brașov
Aici pt Tine

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.