Ediţia specială din 2021 a Galei ''Star Awards'', o să aibă loc in Antalya! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19077
single,single-post,postid-19077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Ediţia specială din 2021 a Galei ”Star Awards”, o să aibă loc in Antalya!

AFIS - PRIMUL DE PUS

09 Dec Ediţia specială din 2021 a Galei ”Star Awards”, o să aibă loc in Antalya!

Ediţia specială din 2021 a Galei ”Star Awards”, o să aibă loc la inceputul anului, in Antalya, intr-un luxos hotel de cinci stele din Belek.

In cadrul primelor editii Star Awards, au fost laureati personalități de legendă din toate ramurile vieții sportiveși sociale din România, precum:
Ilie Năstase, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Mihai Leu, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Doina Melinte, Dana Săvuică, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Nicuşor Stan, Laurențiu Reghecampf sunt doar o parte dintre castigatorii editiilor anterioare.Afis 2

Actuala ediţie a Galei ”Star Awards”, ce va avea loc in premiera in alta tara, primul si singurul concept exclusivist de acest fel din România, ce o sa se desfasoare intr-un resort de cinci stele din Antalya. In cadrul evenimentului vor fi recunoscute meritele unor personalitati din diverse domenii de activitate: sport, televiziune, medicina, muzica sau business. Gala ofera posibilitatea de a impartasi experientele oamenilor de succes din diverse domenii de activitate la nivel mondial.

Organizatoarea Galei ”Star Awards” este Adela Diaconu – producător și realizator TV, organizator de evenimente culturale și de moda, designer, pr, redactor.
www.adeladiaconu.ro
https://www.facebook.com/www.adeladiaconu.ro/
https://www.instagram.com/adela_diaconu/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.