Gala Performanței & Excelenței 2020, ediția a X a, aniversară, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, beauty, campanii sociale, media. - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19066
single,single-post,postid-19066,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Gala Performanței & Excelenței 2020, ediția a X a, aniversară, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, beauty, campanii sociale, media.

Afis gala final

01 Oct Gala Performanței & Excelenței 2020, ediția a X a, aniversară, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, beauty, campanii sociale, media.

Ajunsă la cea de-a 10-a ediție, aniversară, Gala Performanței & Excelenței 2020 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite.

Anul acesta, editia a X a aniversară îi va celebra pe cei care au fost deja prezenți, de-a lungul celor zece ani, în show-ul TV realizat de Adela Diaconu. Va fi o Gală simbol cu top-laureați, cei mai buni din cei buni, pentru a marca evenimentul așa cum se cuvine.
Prezentatorul Galei este Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente si PR.
Accesul la eveniment se face strict pe bază de invitație/lista de invitați cu respectarea reglementărilor sanitare în vigoare. Evenimentul se va desfășura în aer liber, la Ambasad’Or Events, în data de 8 octombrie 2020

.
Aceste premii au deja o tradiție și sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice a căror performanță și a căror creativitate a strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.
De-a lungul celor peste 10 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate domeniile. În 2010 a organizat prima ediție a Galei, ce reprezinta premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

Printre nominalizările din cadrul Galei Performanței și Excelenței 2020 se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, prezente pe parcursul celor 10 ani in emisiunea BV01ADE by Adela Diaconu:

Florin Piersic, Ilie Năstase, Simona Halep, Andreea Marin, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Mihai Leu, Gabi Balint, Paula Seling, Delia, Razvan și Dani, Inna, Monica Anghel, Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Nico, Voltaj, Cove, Loredana, Corina Chiriac, Elisabeta Lipă, Mirel Rădoi, Andreea Esca, Ianis Hagi, Camelia Potec, Doina Melinte, Cătălin Măruță, Sore, Anda Adam, Antonia, Monica Iagăr, Ilinca Vandici, Octavian Bellu, Trupa Andre, Marian Dragulescu, Alina Eremia, Andreea Banică, Nicolae Voiculeţ, Dana Săvuică, Alina Eremia, Diana Munteanu, Octavian Bellu, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Gabriel Cotabiță, Claudia Neghină, Nicuşor Stan, Laurențiu Reghecampf, Marian Drăgulescu, Simona Pătruleasa, Giulia, Simona Gherghe, Vladimir Drăghia sunt doar o parte dintre vedetele prezente în cel mai longeviv show tv de lifestyle.

Partenerii evenimentului: Ambasad’Or Events, Farmec – Original Gerovital, ImunOcube, Olympus, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, EF Events, AdTeam Brasov, Belli Siciliani, Asociația „Aici pentru Tine”, Daspi, Yokko, Eltung Flores, L’atelier Ioana Călin, SkinMedic Beauty Clinic Brasov, Casa della mozzarella, Cotimanis Show, Claudia Centiu Hairdresser, adeladiaconu.ro

Împreuna putem construi primul centru comunitar modern pentru persoanele defavorizate din România
Donează 2 euro prin sms la 8842 pentru Centrul Kamelia

Despre gazdele Galei anuale a Performanței & Excelenței

Prezentatorul Galei este Filip George. Om de radio și televiziune, event planner și PR de succes, organizator de evenimente la nivel național, Filip este una dintre figurile emblematice ale presei brașovene. Când nu stă de vorba cu personalități reprezentative ale mediului politic și de afaceri, el coordonează activitatea propriei agenții de organizare de evenimente, încheie parteneriate și pune la cale activități care atrag atenția publicului brașovean și nu numai.

Adela Diaconu, prin cariera ei de peste zece ani ca jurnalist, a reușit să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și oamenilor momentului, aducând în prim-plan trăirile, faptele și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări. Aducând un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle, Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a multor emisiuni TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și caritabile.
Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune TV de lifestyle din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, pentru eleganță și stil în televiziune, pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de excelență pentru producție tv, dar și trofeul „Femeia de succes” în anii 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.