Adela Diaconu a lansat singurul travel reality-show din România! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19048
single,single-post,postid-19048,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu a lansat singurul travel reality-show din România!

  • 1. Zell am See
  • 8. Istanbul

15 Iun Adela Diaconu a lansat singurul travel reality-show din România!

Pandemia de Covid-19 a adus schimbări și în lumea televiziunii. Prezentatorii TV au fost nevoiți să se reinventeze și să vină cu soluții practice la emisiunile pe care le moderează, pe placul publicului și a situației actuale cu care ne confruntăm.

După #stayhome și #staysafe, materiale făcute prin Skype sau Zoom de acasă, majoritatea realizatorilor au revenit în platourile TV, iar alții au avut parte de un nou început. Ce ne lipsește încă cel mai mult, după ce am reușit să ne revedem cu cei dragi? După ce tânjim? Probabil un răspuns ar fi libertatea călătoriilor. După vacanțe. Se pare că anul 2020 ne va lipsi de acest privilegiu, din teama de a nu îi îmolnăvi pe cei dragi și mai predispuși pericolului virusului. Rămânem responsabili, însă cu siguranță avem nevoie de frumos, de lumină, de bine și de a (re)vedea locuri frumoase. Astfel, una dinre cele mai îndrăgite și apreciate emsiuni TV din România, „BV 01 ADE” by Adela Diaconu și-a schimbat formatul în această perioadă.

2. Paris

Noul format al emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu prezintă un reality-show de călătorii și turism cultural, într-un format fresh, dinamic, fashion, prezentatoarea și producătorul TV fiind protagonista show-ului. Fosta tenismenă vă invită să îi fiți alături într-o incursiune în locuri fascinante și uimitoare, de unde telespectatorii vor vedea imagini inedite si vor (re)descoperi frumusețile României. Până acum au fost prezentate destinații deosebite, precum Cinque Terre, Zell am See, Capri, Amalfi Coast, Florence, Toscana, mari capitale europene, locuri de agrement din cele mai importante orașe ale lumii, natura salbatică, turism extrem, fashion, design interior, arhitectură, cultură și religie, obiceiuri și credințe, cooking show, etc.

3. Cinque Terre

Travel reality show-ul aduce în atenţia telespectatorilor și locuri mai puţin cunoscute din destinaţii celebre.

Singurul travel reality-show din România poate fi urmarit in fiecare weekend la Nova TV!

✅ Sâmbătă ~ 18:00 , 22:30; Duminică ~ 12:00, 22:30 la #Bv01Ade by #AdelaDiaconu pe #NovaTv
➡️📽📺🎥 Live si pe internet http://live.novapress.ro/
✅ Reluări: Luni ~ 16:00; Miercuri ~ 10:00; Vineri ~ 22:30.
Emisiunile difuzate se pot urmari aici: https://www.novapress.ro/video/bv-01-ade.html

Pagina oficiala de Facebook: Adela Diaconu – https://www.facebook.com/www.adeladiaconu.ro/

4. Londra

Adela Diaconu a reușit în ultimii 18 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, „FASHION KIDS”, „COOKING SHOW”, „ AMBASAD’OR PLAY’, „Ioana Lee Show” by Ioana Lee, „My CliniQ” by Diana Bianca, dar și prin organizarea pro bono de evenimente culturale, sportive si de modă.

De-a lungul anilor, aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă nu au întârziat să apară. „BV 01 ADE” a primit distincția de „Cea mai bună şi longevivă emisiune tv de lifestyle din România”, „Cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle”, „Premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune”, „Premiul pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media”, iar gazda are în palmares diploma de „Excelență pentru producție TV”, precum și titlul de ”Femeia de succes”, acesta din urmă obținut în anii 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019.

5. Roma

Originară din Brașov, după ce a practicat tenisul de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste un deceniu și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu, ca journalist, să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.

6. Florenta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.