A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19043
single,single-post,postid-19043,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana!

coperta Adela

09 Apr A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana!

Dragii mei prieteni, vă invit să cumpărați revista IOANA, numărul de aprilie, ce mă are protagonistă, fiind coperta publicației, pentru a citi un superinterviu despre cele patru profesii care mi-au împlinit viața și pe care le fac cu multă pasiune și dăruire, dar sa descoperiti si alte subiecte utile si interesante in paginile revistei.

Comandă numărul de aprilie al revistei Ioana!
Primești cadou o ediție Sănătatea de azi, plus o surpriză în plic!
https://www.burda.ro/produs/ioana-aprilie-2020-sda-cadou
https://bit.ly/2V2vI2l
https://www.revistaioana.ro/ioana-aprilie-2020/

Pachetul cu revistele se livrează prin curier, doar pe teritoriul României, iar transportul costă 10 lei.

Interviul poate fi citit integral cumpărând revista. Ea poate fi achiziţionată și din hipermarketuri si benzinarii deschise în această perioadă (Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Metro, OMV, Rompetrol, Inmedio, Tabac). Plus chioşcurile care încă mai funcționează.

Sărbătorile pascale aduc bucurie în casele românilor, de aceea, pentru mai multă voie bună te invităm să ne fii alături, citind revista Ioana.

Profită de timpul liber și află cum poți să te vopsești singură acasă, care sunt beneficiile untului de cocos, un produs cosmetic ce se poate întrebuința în fel și chip, pe ce culori trebuie să mizezi când îți reorganizezi garderoba și de ce să alegi ținutele lejere.

Revista IOANA iti recomanda și ce să faci acasă ca să nu te plictisești în timpuri de coronavirus, dar și ce metode avem ca să ne creștem imunitatea.

În plus, ți-au pregătit un supermeniu de Paște și un interviu despre tradiții culinare cu nimeni altul decât chef Nicolai Tand.

Întreaga redacție a revistei Ioana va urează să aveti sărbători tihnite și sănătate cât cuprinde, că-i mai bună decât toate!

Va las mai jos un raspuns, restul interviului il cititi in revista .
„În viață, înainte de a porni pe un drum, este foarte important să-ți dorești ceva cu tot dinadinsul. Astfel, ai toate șansele să-ți împlinești visurile. Chiar și atunci când sunt mai multe .“
Lectură plăcută
Cu dragoste, Adela ❤️

Io04_coperta Adela

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.