Campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește , are ca scop sustinerea producatorilor si serviciilor romanesti - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19036
single,single-post,postid-19036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește , are ca scop sustinerea producatorilor si serviciilor romanesti

Logo

26 Mar Campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește , are ca scop sustinerea producatorilor si serviciilor romanesti

Trăim vremuri grele pe care nici măcar nu ni le-am fi imaginat în urmă cu o lună. Cei care vor fi corecți în această perioadă și nu vor specula nevoile oamenilor, cei care vor lupta să își păstreze cu orice preț angajații și să reușeacă să supraviețuiască împreună acestor vremuri gri, vor fi cei care vor izbândi.

În acest sens, lansez campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește , ce are ca scop sustinerea producatorilor si serviciilor romanesti. Sustine si TU aceasta campanie cumparand servicii si produse romanesti!

Trebuie să fim patrioti mai ales in aceasta perioada grea si sa cumparam produse romanesti, să susținem afacerile mici. De ce ? In primul rând pentru calitatea oferită la un pret corect. Cel mai simplu mod prin care si noi putem ajuta este de a cumpara produsele si serviciile ce apartin economiei romanesti. Daca noi cumparam un produs fabricat in Romania, sustinem un producator autohton, care creeaza locuri de munca in Romania, care plateste taxe si impozite statului roman si care reinvesteste profitul tot in Romania, astfel o sa fie bine pentru toata lumea, pentru fiecare cetatean al acestei tari. Trebuie sa invatam sa cumparam produse romanesti.

Este o perioadă complicată, în care multe afaceri mici se luptă pentru supraviețuire. Este necesar sa renuntam la comoditate si sa cumparam de la ei, sa nu uitam si de cei care ne infrumuseteau si ne aduceau bucurii, insa acum au trebuit sa inchida efectiv si sa cumparam servicii – vouchere, pe care le vom folosi cand se va termina izolarea. Vedem cum multe afaceri de cartier s-au adaptat din mers ca sa supravietuiasca si pana isi fac site-uri putem face lista online sau telefonic si sa le trimitem ce ne dorim și primim produsele la usa, contra unui mic comision pentru transport, insa merita daca calculam combustibilul sau timpul pierdut, plus factorii de risc la care ne expunem zilele acestea.

Revista preferata o poti comanda sa iti vina prin curier acasa,
cafeaua preferata din cafeneaua pe care o indragesti, pranzul sau cina de la restaurantul indragit, pizza care te salva in zilele fara chef de gatit – de toate te poti bucura si in aceste zile de izolare, pentru ca majoritatea serviciilor de alimentatie publica s-au adaptat din mers si au trecut totul online, cu livrare la domiciliu in asa fel incat sa va bucurati de serviciile lor, iar ei sa nu inchida si sa supravietuiasca. Majoritatea acestor prestatori de servicii culinare din Brasov fac livrari la domiciliu cu transport gratis.

Sa nu uitam nici de designerii, artistii locali, pentru o zi de nastere, un eveniment deosebit, o surpriza deosebita pentru cei dragi putem comanda diverse obiecte persoanalizate, unice, ce vor trece testul timpului si vor aduce bucuria in sufletul celui drag.

In acelasi timp, asteptam fairplay si de la antreprenorii romani si anume: NU dublarea – triplarea preturilor in aceasta perioada , produsele perisabile sa fie proaspete si de calitate, curatenia si igiena sa fie in permanenta asigurate! Cu siguranta cine isi va adapta serviciile, o sa mentina calitatea si preturile normale, vor munci efectiv ca sa isi poata tina angajatii, vor iesi mult mai puternici si intariti din acest cosmar. Oamenii vor tine cont de omenia unora, insa ii vor si taxa pe cei care au marit nejustificat preturile si au scazut calitatea

#cumpara #produsromanesc #online #curier #sustineeconomiaromaneasca #romania #coronavirus #safimuniti #madeinromania #madeinbrasov #unitate #romaniafrumoasa #stopcoronavirus #impreunasuntemmaiputernici #CumpărăProduseSiServiciiRomânești

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.