"Campionii" au îmbinat lumile la Brașov - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
19017
single,single-post,postid-19017,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

„Campionii” au îmbinat lumile la Brașov

  • SCENA CAMPIONII
  • Colectia ''Campionii''
  • Andreea Marin & Campionii by Adela Diaconu
  • Fetele de la Asociatia ''Aici pentru Tine'' si Adela
  • Andreea Marin & Campionii by Adela Diaconu

24 Feb „Campionii” au îmbinat lumile la Brașov

Gala de caritate ”Aici pentru Tine” a transformat si anul acesta viețiile familiilor greu încercate de soartă! Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, Gala a fost dedicată susținerii continuarii programelor de educație nonformală pentru încă 100 de copii dezavantajati și părinții acestora din Brașov și împrejurimi. Andreea Marin a fost prezentatoarea Galei și promotorul constructiei primului Centru Comunitar Modern –primul de acest fel din România cu servicii integrate de prevenție, educație și integrare pentru persoanele defavorizate. Evenimentul s-a desfășurat într-un loc select, Hotel Aro Palace Brașov si a fost organizat de Asociația ”Aici pentru Tine”. Momentele artistice din seara Galei au fost susținute de Nicola, Eduard Ungureanu, Liviu Teodorescu, Mircea Eremia iar Adela Diaconu a adus ”Campionii” la Brasov!

Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete de top s-au implicat cu drag si au sustinut neconditionat cauza dăruind speranță copiilor și adulțiilor năpăstuiți din Brașov: Helmut Duckadam, Camelia, Potec, Mihai Leu, Doina Melinte, Elisabeta Lipa, Marian Ivan, echipele de fotbal Dinamo, FCSB, artista Anca Irina Lefter au donat articole ce le poarta semnatura spre a fi licitate.

Show-ul de moda ”Campionii” a fost pus in scena la Brasov de Adela Diaconu. Acesta le este dedicat marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania. Este un show sport unic de moda, unde valorile adevarate stralucesc in lumina reflectoarelor la fel ca atunci cand aduceau aurul si gloria pentru tara noastra. Tonul sport al colectiei este dat de rochia inspirata din echipamentul jucatoarelor de tenis din anii 60-70.

Mici campioni, dar si copiii mai putin favorizati de soarta, copii ai sportivilor nostri, copii cu povesti cutremuratoare cu trimiteri la Victor Hugo cu Dickens au trecut pe rand, in pantofii lor de sport, spunandu-si povestile numai dintr-o privire, cu gesturile lor firesti de copii si adolescenti, pozand, afirmand, aratand si ascunzand, cu gesturi precise de sportivi cateodata, cu bucurie, cu emotie, uneori cu timiditate, alteori cu fronda. O lume a unei varste derulata in numai cateva minute, dar o lume unita!

Rebeka Mirica, Eric Draghiciu, Riana Petreanu, Carla Centiu, micutii talentati de la tenis, fotbal, inot si ski au deschis simbolic prezentarea sport ”Campionii”. Medeea , Diana si Madalina au stralucit apoi in lumina reflectoarelor, fetele deosebite de la Asociatia ”Aici pentru tine”. Harnice, cuminti, speciale, mereu cu zambetul pe buze chiar daca au ajutat la organizarea evenimentului de dimineata pana seara, au fost rasplatite cu aplauze pe masura. Elisya Lupu este celebra inca de cand avea cateva luni de viata. Brasovenii o stiu din reclama unui celebru brand brasovean de haine, iar acum, dupa 16 ani , frumusetea sa este la fel de apreciata, urmand a semna un contract de imagine cu un faimos brand italian. Educatia a fost reprezentata de Ioana Anghel, Karina Filipescu, Alesia Teodorescu, Ilinca Morar, tinere adolescente frumoase si naturale cu rezultate foarte bune in alte domenii de la Scoala Prems Brasov. Prezentarea de moda a fost inchisa de unele dintre cele mai de succes modele din noua generatie: Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan si Irina Nedelcu. ”Campionii” Adelei Diaconu au îmbinat lumile la Brașov
Astfel s-a urmarit sa se respecte tema Galei – imbinarea lumilor.

In cadrul Galei de caritate ”Aici pentru tine”, Adela Diaconu a fost laureata cu trofeul binelui in calitate de Ambasador al faptelor bune. Fosta sportiva a dedicat premiul campionilor mondiali si olimpici, profesionistilor desavarsiti din presa, beauty, TV ce au sustinut neconditionat cauza si au dăruit speranță copiilor și adulțiilor defavorizati din Brașov.

Andreea Marin si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor și adulțiilor defavorizaţi din Brașov prin implicarea lor neconditionata, asteptam in continuare fapte bune si apreciem gestul firesc dar exceptional in zilele noastre de a oferi integrare si de a asigura copiilor din familiile defavorizate din Brasov o viata mai buna oferind sprijin si educatie! Ajuta si tu la construirea centrului comunitar holistic donand 2 euro prin sms la numarul 8842 cu textul CENTRU! Am cunoscut familii cu situatii sociale dificile, dar am cunoscut si parinti ai unor familii normale si obisnuite care isi trimit copiii sa participe la programe de integrare alaturi de copii defavorizati!

http://www.asociatiaaicipentrutine.ro

https://www.facebook.com/Asociatia.Aici.Pentru.Tine/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.