Colecția "Fashion Kids" by Petite Coco & Adela Diaconu lansata la Bucharest Fashion Week! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18918
single,single-post,postid-18918,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Colecția „Fashion Kids” by Petite Coco & Adela Diaconu lansata la Bucharest Fashion Week!

  • Tavi Clonda & Bella Victora Margot
  • Super Model of the World - Bianca Draghiciu
  • Little Mister World Romania - Eric Draghiciu
  • Julianne Duckadam
  • ''Fashion Kids'' by Petite Coco&Adela Diaconu
  • Erika Novac, fetita Iannei Novac
  • Diana Bart si Maira
  • Vasilica de la Casa de Copii din Brasov

23 Apr Colecția „Fashion Kids” by Petite Coco & Adela Diaconu lansata la Bucharest Fashion Week!

Cea de-a 31-a ediţie a celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, s-a încheiat duminică cu o prezentare de modă inedită dedicată copiilor. Colecția se numește ”Fashion Kids” by Adela Diaconu și a fost creata de casa Petite Coco, a carei imagine este cea mai frumoasă fetiță din lume, Bianca Drăghiciu, câștigatoarea titlului de „Super Model of the World”.
Ioana Jalbă, designerul Petite Coco, ne-a declarat ca aceasta colectie este una din cele mai pline de culoare realizate pana acum, o provocare primita cu bucurie la propunerea Adelei, si ca a fost creata avand in minte gusturile si preferintele copiilor un pic mari, 10-14 ani.

Defilarea de modă adresată celor mici i-a reunit pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzica, sport si showbiz, insa toti copiii din prezentare exceleaza in diverse domenii precum sport, arte si muzica. Julianne, fetita eroului de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a debutat pe podiumul de modă la Bucharest Fashion Week in aplauzele publicului. Ea a avut colegi de scenă copiii altor vedete din showbizul românesc, la fel de aplaudati de cei prezenti precum Diana Bart, Nicolae Voiculeț, Mădălin Ionescu&Cristina Șișcanu, Ianna Novac, Nicuşor Stan sau Gabriela Cristea&Tavi Clonda.
Nu in ultimul rand, si-a facut debutul in lumea modei si a defilat pe podium Vasilica, un baietel extrem de talentat de la casa de copii ”Gloria Angeli” din Brasov.

Colecția de haine pentru copii contine piese in tendinte pentru micutii fashionisti, moderne, chic, fluide, realizate din materiale elegante si confortabile, cu un accent deosebit pe detalii. Asa cum am mai precizat, paleta cromatică este vie, in ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.
Piesele vestimentare pentru cei mici se vor gasi in scurt timp la vanzare în Showroom-ul Petite Coco si pe site-ul www.petitecoco.ro

9Cristina Siscanu & Petra Siscanu Ionescu

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.