Casa de modă Petite Coco si producătorul Tv Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18914
single,single-post,postid-18914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Casa de modă Petite Coco si producătorul Tv Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week

Afis colectie Petite Coco & Adela Diaconu (2)

29 Mar Casa de modă Petite Coco si producătorul Tv Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week

Casa de modă Petite Coco si producătorul Tv Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week

In cadrul celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, ce va avea loc in perioada 19 – 21 aprilie, la Soiree Exclusive Venue, va fi lansată o colecție de modă mai aparte, adresată celor mici. Colecția este rezultatul ineditei colaborari dintre Casa de moda pentru copii Petite Coco si producatorul TV Adela Diaconu. Vedeta de televiziune va avea o linie vestimentara pentru cei mici intitulata ”Fashion Kids” by Adela Diaconu, creata de brandul Petite Coco, a carui imagine este cea mai frumoasă fetiță din lume, Bianca Drăghiciu, câștigatoarea titlului de „Super Model of the World”.

Dupa lansarea colectiei in cadrul BFW, piesele vestimentare pentru cei mici se vor gasi la vanzare în Showroom Petite Coco si pe site-ul www.petitecoco.ro

Defilarea de modă adresată celor mici îi va reuni pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzica, sport si showbiz. Realizatorii colectiei sustin ca prin creatiile lor doresc ca fiecare copil care se îmbraca de la Petite Coco sa se simta bine cu el, si in acelasi timp hainutele sa fie accesibile ca pret si de cea mai inalta calitate.

Colecția de haine pentru copii va contine piese in tendinte pentru micutii fashionisti, moderne, chic, realizate din materiale elegante si confortabile, create cu grija si atentie la detalii. Piesele vestimentare sunt concepute pentru a fi comode, ușor de purtat, în care copiii se vor simti in primul rand confortabil si vor arata perfect. Paleta cromatică va fi vie, in ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.

”Ideea acestei colectii a prins contur pornind de la emisiunile tv pentru copii pe care le produc. Fashion Kids este singura emisiunea TV din Romania unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea. Astfel, am ales sa colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru cei mici, Casa de moda Petite Coco, care a reusit sa transpuna în hainutele create universul copilariei si ceea ce isi imagineaza cei mici in materie de moda, dar si ce isi doresc ei sa fie la aceste varste fragede: vedete, staruri, printese sau printi, cavaleri, personaje imaginare sau de desene animate, eroi. Ne-am dorit ca cei mici sa straluceasca prin creatiile pe care le poarta – hainute în care sa se simta bine..

Imi doresc cat mai multi copii sa se bucure de colectia ”Fashion Kids”. Apreciez mult ceea ce realizeaza cei de la Petite Coco, dragostea depusa zilnic in crearea de hainute pentru cei mici, atentia desavrasita la detalii si calitatea incontestabila, lucruri care m-au convins sa avem aceasta colaborare.”, a declarat producatorul Tv, Adela Diaconu.

Despre Casa de moda pentru copii Petite Coco

Petite Coco este casa de moda dedicata special copiilor, foarte mici, dar și mai mari. Casa de creatie reinventeaza lumea povestilor, lumea printilor si a printeselor, si reinterpreteaza hainutele pentru copii, propunand tinute de ocazie deosebite atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Marca Petite Coco a aparut la inceputul anului 2010, din dorinta de a oferi o linie de hainute de botez foarte elegante, dar si inspirate. Petite Coco este o lume de poveste ce insoteste si bucura prima parte a copilariei

Hainutele Petite Coco sunt lucrate cu foarte multa grija, cu detalii delicate, atentie la materiale, cusaturi si accesorii care intra in contact cu pielea copilului. Matasuri fine, bumbace satinate, dantele si broderii pretioase, panglicute si pasmanterii deosebite sunt alese cu grija din lumea larga si sunt combinate in croieli surprinzatoare.

Lucrate cu imaginatie si atentie pentru copii, hainutele imbraca balerine si printese, cavaleri, mici generali si lorzi, muschetari si alti viitori mari dregatori si oameni de seama. Rochite pentru cele mai frumoase domnisoare de onoare, costume pentru cavaleri, tinute pentru mot, aniversarile celui mic sau pur si simplu cadouri pretioase ce pot fi oferite la ocazii speciale.Toate hainutele sunt lucrate manual in Romania, pe comanda sau in serii foarte mici.

Despre Bianca Drăghiciu

La 8 ani defila cu incredere pe cele mai importante podiumuri de moda din Romania, precum Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival Brasov, Festivalul de modă Be Creativ Sibiu, Festivalul de modă Alba Iulia.

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă pentru copii – ”Fashion Kids”, cu care a fost premiata la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”.

Copilul minune al modei romanesti s-a transformat intr-o adolescenta de succes ce are deja o cariera la varsta la care alti tineri de varsta ei se joaca pe calculator. La doar 13 ani Bianca Drăghiciu este considerata speranța podiumurilor de modă romanesti, iar in 2018 a fost laureata cu titlul de ”Cel mai bun model” in cadrul Galei Performanței & Excelenței.

Despre Adela Diaconu

Jurnalist si prooducator de televiziune, Adela Diaconu incearca de 11 ani sa impuna in lumea imaginii si a showbiz-ului un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle.

In emisiunile sale, vedetele actuale, dar si oameni talentati ai momentului din diverse domenii isi dezvaluie viata dincolo de imaginea publica si perfecta, aducand in prim-plan reusitele extraordinare ale acestora, faptele lor – care dau un plus de valoare activitatiilor lor si acestei tari.

Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW”, ”AMBASAD’OR PLAY” by Ana si Nicole Stan, ”IOANA LEE SHOW” by Ioana Lee, dar si prin organizarea de evenimente culturale, sportive si de moda.

De-a lungul anilor a primit distinctii precum “Premiul pentru eleganta si stil în televiziune” – In cadrul Romanian Fashion Awards, “Premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului romanesc în mass-media”, Premiul de excelenţă în producţie TV. In 2015, 2016, 2017 și în 2018, a fost declarata „Femeia de succes a anului” la Gala Celebrity Awards – Femei de Succes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.