Adela Diaconu a primit premiul „Femeia de Succes 2018” pentru excelenţă în producţie TV - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18893
single,single-post,postid-18893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu a primit premiul „Femeia de Succes 2018” pentru excelenţă în producţie TV

8

22 Dec Adela Diaconu a primit premiul „Femeia de Succes 2018” pentru excelenţă în producţie TV

Cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, muzică, sport, modă, dar si femei de afaceri , au fost omagiate în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Celebrity Awards – Successful Women ce a avut loc la Ambasad’Or Events. Printre premiate s-au numarat: Ivana Chubbuck, Simona Patruleasa, Mirela Vaida, Diana Munteanu, Adela Diaconu, Dana Savuica, Ilinca Vandici, Mihaela Tatu, Crina Matei.1

Adela Diaconu a fost răsplătită cu acest trofeu pentru cariera în televiziune, după o experiență de zece ani. Originară din Brașov, după ce a făcut tenis de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste zece ani, și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.

3

Adela Diaconu, a reușit în ultimii 15 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu, producătoare a show-urilor de televiziune ”IOANA LEE SHOW” by Ioana Lee, “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW ALBIF”, ”AMBASAD’OR PLAY” by Ana si Nicole Stan de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale, sportive si de moda. Premiul de excelenţă în producţie TV a fost câştigat si in anul 2018 de catre fosta tenismena.

5

Trofeul Galei a fost adjudecat de catre Ivana Chubbuck, creatoarea şcolii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori, printre care se numără Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey, John Voight, Eva Mendes, Jessica Biel, Beyonce, Gerard Butler.

4

“Ne-am dorit sa scoatem în evidenta femeile de succes din România, sa aratam tuturor ca se poate, iar povestile lor sa fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul si suntem convinse ca si aceasta editie a fost una reusita”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.