Din 6 octombrie, un nou sezon al emisiunii “BV01ADE”! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18845
single,single-post,postid-18845,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Din 6 octombrie, un nou sezon al emisiunii “BV01ADE”!

  • IMG_0730
  • AE1I1798-2
  • AE1I1369

01 Oct Din 6 octombrie, un nou sezon al emisiunii “BV01ADE”!

Ca in fiecare sezon vă dezvăluim principalele tendinte in moda, trucuri de infrumusetare si secrete ascunse ale celebritatilor. Veti descoperi interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare din viata artistilor, sportivilor, vedetelor tv, dar si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top.

O sa va aratam şi în acest nou sezon al emisiunii tot ce este in trend, care sunt vedetele in voga si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top din România. Show-ul care a reuşit să pătrundă in casele vedetelor, în culisele studiourilor de televiziune alături de cei mai cunoscuţi oameni de televiziune, care v-a prezentat secretele celor mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii pentru a avea o imagine de succes si v-a aratat în avanpremieră trendurile din modă, revine cu noi invitati de marca. Din 6 octombrie, un nou sezon al emisiunii “BV01ADE” incepe la Nova Tv!IMG_0732

Paula Seling, Camelia Potec, Iuliana Tudor, Dana Savuica, Monica Rosu, Flavius Teodosiu, Clara Ilie, Mirela Retegan, Ricky Dandel, Aurelian Temisan sunt doar cateva dintre vedetele ce vor fi prezente in emisiunea de divertisment, interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare.

Filmările au fost realizate la prestigiosul Hotel Aro Palace. Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast în anul 1939. este singurul hotel de 5 stele din Brasov, fiind situat in zona ultracentrală a orasului de poalele Tampei.

Nu vor lipsi prezentarile de moda ale designerilor de top din tara si strainatate de la cel mai important festival dedicat modei din Romania, Bucharest Fashion Week.

De 10 ani admirati cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top si ale celor mai cunoscute branduri internationale in cea mai longeviva emisiune de fashion din Romania – Bv01Ade. Sâmbătă , 6 octombrie de la ora 18:00, prima editie din noul sezon “BV01ADE”, la Nova Tv!

IMG_0777

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.