Un nou sezon de ”Ambasad'Or Play'' ! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18821
single,single-post,postid-18821,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Un nou sezon de ”Ambasad’Or Play” !

  • _1
  • _2
  • _5
  • DGO_4400

25 Iul Un nou sezon de ”Ambasad’Or Play” !

In calitate de producător de televiziune, la inceputul lunii iulie, le-am adus telespectatorilor un nou sezon de „Ambasad’Or Play by Ana & Nicole Stan”, singura emisiune TV din România unde copiii îi descos şi îi intervievează pe „oamenii mari”, personalităţi din toate domeniile.

Campioni mondiali, artisti si vedete de top, prezenti la singura emisiune TV din România unde copiii intervieveaza oamenii mari

Vedete TV, sportivi, artisti, personalitati de seama ale Romaniei fac dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta lor, despre cum a fost inceputul lor de drum pana sa reuseasca in domeniul ce i-a consacrat, ce preferinte aveau in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale. Veti afla si care sunt principalele tendinte in moda, trucuri de infrumusetare si secrete ascunse ale celebritatilor. Cei mici se vor intalni cu vedetele lor preferate, de la care vor afla cum isi petrec vara si cum se distrau ei cand erau mici in vacanta mare, atat de asteptata.

Campionul mondial si european la kempo Yani Zaharia, designerul Ana Maria Cornea, scriitoarea Simona Muscă, PR-ul Clara Ilie, antreprenorul si dezvoltatorul imobiliar Nicuşor Stan, Irina Wagner – fondator Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, „Super Model of the World” Bianca Drăghiciu, pianista Bianca Ana Badea, jurnalista Dana Luțu, Anca Bejan – autoarea cărţii „Dieta-Minune”, Cristina Şişcanu cu fiica sa şi a lui Mădălin Ionescu sunt doar câţiva dintre invitaţii ce îşi vor dezvălui secretele în faţa micuţelor gemene Ana & Nicole. Dana Săvuică este invitată specială, dar are şi rol de moderator, aflând de la gemene ce profesie vor să-şi aleagă, ce înseamnă vedeta în viziunea lor, dar şi alte lucruri interesante văzute altfel prin ochii celor mici, însă mult mai complicate în ochii adulţilor.

Asadar cei mici îşi vor întâlni vedetele preferate, le vor descoperi aşa cum erau acestea în copilărie. Informaţia va ajunge mai uşor la ei şi va fi mai interesant să asculte astfel, printre întrebări legate de jocuri, relaxare, vacanţă, preferinţe vestimentare şi gastronomice, sfaturi de viaţă utile pentru când vor creşte. Totodată, părinţii vor primi toate noutăţile şi informaţiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialişti din aceste domenii. Showu-ul este difuzat săptămânal de Nova TV, în fiecare sâmbătă, la ora 18.30, şi în reluare duminică, de la ora 12.30.

Emisiunea conţine si informaţii utile, subiecte de interes atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi. Cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vor oferi spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii va primi cele mai bune recomandări pentru copii si adulti..

Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adora ceea ce fac si acest lucru se va vedea si pe micul ecran. Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania – Bucharest Fashion Week , iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante. In cadrul Galei Performantei si Excelentei 2017, editia a VII-a, au fost laureate cu premiul pentru ”Cea mai buna emisiune de lifestyle pentru copii din România”.

Filmarile au fost realizate de compania anului 2017 in productie video de eveniment: MD Film Makers by Marius Damian.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.