Campania #OrasNatalLocuitoriTalentati promoveaza romanii talentati in An Centenar - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18812
single,single-post,postid-18812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Campania #OrasNatalLocuitoriTalentati promoveaza romanii talentati in An Centenar

Cani AT

21 Iun Campania #OrasNatalLocuitoriTalentati promoveaza romanii talentati in An Centenar

CC BagsAm lansat în anul dedicat Centenarului, o campanie de promovare a oamenilor talentati si a locurilor minunate din tara noastra.

Aceasta campanie are scopul să aducă recunoaștere acelor oameni talentati care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale și umanitare, sport, industrii creative, beauty, media.

Impreuna putem să dăruim bine, recunoastere și exemplul de la care tinerii sa se inspire. Intr-o lume a non-valorilor, avem nevoie de modele reale si valoroase care prin munca, ambitie, perseverenta si talent au reusit sa isi croiasca un drum in domeniul lor de activitate. Copiii au nevoie de astfel de modele. Fiecare dintre noi putem schimba în bine lumea in care traim! Putem sa ne uitam in jurul nostru si sa recomandam, promovam oamenii si initiativele care merita.

Trei povesti de succes care vor primi cele mai multe aprecieri prin likeuri pe fan-page ul meu ~ Adela Diaconu, vor fi promovate automat in emisiunea BV01ADE si in presa nationala. Hashtag-ul de promovare al campaniei este #OrasNatalLocuitoriTalentati. Campania a inceput cu promovarea unor artisti, muzicieni si designeri talentati.Lia Stanescu

Sa nu uitam că responsabilitatea şi generozitatea sunt garanţia surâsului.

Sa fim mai buni, mai toleranți și să apreciem valorile reale! Sa credem în oameni buni, în iubire și speranța de mai bine! Împreună putem schimba mentalități și vieți!

IMG_7570

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.