FRAME Atelier by Claudia Andrei, pe covorul roșu la petrecerea aniversară Viva! 19 ani! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18803
single,single-post,postid-18803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

FRAME Atelier by Claudia Andrei, pe covorul roșu la petrecerea aniversară Viva! 19 ani!

1

08 Iun FRAME Atelier by Claudia Andrei, pe covorul roșu la petrecerea aniversară Viva! 19 ani!

Revista VIVA! a sarbatorit 19 ani de la aparitia primului numar si numeroase vedete din televiziune, muzica, sport, film si moda au fost prezente la importantul eveniment monden, care a avut loc la Flavours in The Garden @ Clubul Diplomatic. Ca in fiecare an, vedetele au defilat pe covorul rosu si si-au etalat tinutele spectaculoase, care poarta semnatura unor designer celebri.

2Dress-code-ul a fost Cocktail, iar locul de desfășurare a fost în aer liber sau în corturi special amenajate.
Vedetele au abordat insa o gamă largă de stiluri vestimentare. Unele au purtat rochii lungi, demne de covorul roșu, deși nu era cazul fiind vorba de un eveniment cocktail, altele au purtat rochii scurte ori până la nivelul genunchilor, în timp ce unele au optat pentru vestimentații casual cu o tenta eleganta. Majoritatea au accesorizat insa corect ținutele.

Va prezentam cele mai reusite tinute de la petrecerea organizată de revista Viva! ce a sărbătorit 19 ani de la apariţia primului număr, fiind cel mai aşteptat moment monden al anului.

3Anul acesta s-au remarcat tinutele designerului brasovean, Claudia Andrei. Ma bucur ca tinuta Frame pe care am purtat-o a fost apreciata. Costumul de catifea purtat de mine fiind elegant, rafinat și original conform criticilor vestimentari.

Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Clubul Diplomatic, s-au numărat și Andreea Bănică, Ilinca Vandici, make-up artistul Florina Mărcuță, Andreea Esca, creatoarea de modă Claudia Andrei. Adelina Pestritu sau Simona Gherghe.

Designerul Claudia Andrei își dorește prin Atelierul Frame ca fiecare femeie să iasă din cadru, să fie unică și fabuloasă în rochiile ce îi poarta semnatura. Creațiile unicat, profesionalismul, seriozitatea, rochiile unice și inedite ce îi poartă semnatura au dus la crearea unui brand românesc apreciat. Creațiile sale se disting prin rafinament, eleganță și stil și uimesc prin finețea materialelor, a liniilor cusăturilor și a mesajului transmis. Rochiile Claudiei Andrei exprimă un suflu nou, o idee de extravaganță dusă spre cotele cele mai înalte.

FRAME este un proiect croit pentru ca tu să fii o apariție greu de uitat! Echipa tânără și talentată creează rochii unice pentru ca tu să fii remarcată. O rochie bine aleasă face cât o sută de cuvinte ! Ești elegantă, diferită și spectaculoasă ! Alege o ținută creată de FRAME, gândită cu sufletul și realizată cu mult entuziasm și creativitate.

4

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.