Sportul educă, disciplineaza şi ordonează - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18774
single,single-post,postid-18774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Sportul educă, disciplineaza şi ordonează

Adela Diaconu pe coperta Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 138, aprilie 2018

25 Apr Sportul educă, disciplineaza şi ordonează

Despre valori, principii, sportul care te formează pentru viață, fair-play, trădări, piramidă construită pe non-valori, pile și relații, câmpurile incorecte ale bătăliilor politice, succesele care te înjosesc şi înfrângerile care te înalţă , dar si alte lucruri interesante le gasiti in interviul pe care l-am acordat revistei TANGO – MAREA DRAGOSTE, Aprilie 2018, Nr.138.

Într-un interviu realizat de redactora-șefă a publicației, Alice Năstase Buciuta, am vorbit, cu mare sinceritate și autenticitate, despre lucrurile care, în viziunea mea, contează cu adevărat într-o viață trăită cu responsabilitate, și despre pașii importanți care m-au adus până la înțelesurile de azi: sportul de performanță, studiile politice, împlinirea prin artă și experiența jurnalistică. Iată câteva citate din interviul amplu pe care l-am acordat revistei Tango:

✅ O piramidă construită pe non-valori, pile și relații în orice domeniu se va dărâma dacă nu are o bază reală și ne vom prăbuși cu toții!

✅ Familia este baza pentru început. Cei șapte ani de acasã, bunul simţ şi educația nu se cumpãrã cu toți banii din lume.

✅ Sã ai conştiinţa curatã. Indiferent de cum se poartã ceilalți, când faci un bine sã fie din suflet şi sã nu aștepți niciodatã nimic în schimb. Altfel nu îşi mai are rostul.

✅ Sã câştigi sau sã pierzi pe mâna ta nu a altora.

✅ Sã îți pãstrezi sufletul de copil într-o lume şi viață nu tocmai cã în poveştile copilãriei noastre.

✅ Trãim într-o lume tot mai rea și nu înteleg de ce, pentru cã nu te duci cu nimic dupã tine, rãmân doar lucrurile frumoase pe care le-ai fãcut. De când cu retelele de socializare existã o competitie imaginarã, o invidie și o rãutate pe care nu o regãseam acum ceva ani. Poate de aici și problemele cuplurilor, vor mai mult, vor sã aibã ca X sau ca Y, capra vecinului e mai importantã decât sã îți vezi de treburile tale, îsi vând și trãdeazã aproapele pe nimic. Nu mai existã principii, cuvânt, mândrie…

✅ Sportul te formează şi educă pentru viatã, sã devii mai puternic şi ambițios. I-aş sfătui acum pe părinți, chiar dacã copiii lor nu vor face performanţă în vreun sport, să îi susțină în a practica pentru cã sportul educã, disciplinazã şi ordoneazã.

✅ O copilãrie petrecutã doar în fața calculatorului nu are cum sã te formeze pentru viata de adult, sã îţi dezvolte calitățile, şi sã te facã sã trăieşti, să simți cu adevãrat ce înseamnã un succes, o înfrângere, fericirea când clădești ceva cu multã muncã şi reuşeşti.

✅ Brașovul a fost și este frumos în orice anotimp, vă invit să îl descoperiți, este un oraș mirific!

✅ Eu sunt adepta faptelor şi nu a vorbelor. Degeaba ești bun orator şi ţii discursuri ca la carte dacã, concret, nu ai fãcut nimic real. Şi tot de aceea m-am şi retras, momentan, din politicã, dacã nu pot face ceva concret şi nu am sprijin pentru a realiza obiective reale pentru oameni.

✅ Din generaţia mea au fost atâţia tineri capabili şi pregătiţi pe domeniul lor de activitate care, din pãcate, din cauza sistemului de valori dãrâmat nu şi-au gãsit locul şi au trebuit sã plece în altã țara care i-a apreciat la adevãratã lor valoare…

✅ Nu e normal sã fii nevoit sã pleci din țara ta pentru bunuri materiale atâta timp cât ești capabil şi muncești, nu e normal sã ajungi sã stai departe de familie, prieteni, de mediul în care te-ai nãscut

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.