Incepe Bucharest Fashion Week, editia de primăvară 2018! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18771
single,single-post,postid-18771,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Incepe Bucharest Fashion Week, editia de primăvară 2018!

invitatieBF

18 Apr Incepe Bucharest Fashion Week, editia de primăvară 2018!

Bucharest Fashion Week (BFW), cel mai important eveniment de moda din Romania, celebreaza luxul si arta vestimentara prin cea de-a XXIX-a editie ce va avea loc intre 20 si 22 aprilie 2018 la Soirée Exclusive Venue din Pipera. Pe parcursul celor 3 seri de eveniment, incepand cu ora 19.00, designeri, vedete, artisti si branduri de top, vor oferi publicului un spectacol unic de moda.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia vor urca pe podium in colectiile de moda ale unor designeri si case de moda internationale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 15 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

Nu rata evenimentul primăverii! Urmariti pagina de Facebook a festivalului ca sa fiti la curent cu noile informații, dar și să vă înscrieți la concursuri și să câștigați premii.

https://www.facebook.com/bucharestfashionweek/

Poti urmarii evenimentul live accesand urmatorul link:
https://livestream.com/Romania-Live-Events/BFW2018

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.