Viata Altfel - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18742
single,single-post,postid-18742,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Viata Altfel

IMG_1736

12 Feb Viata Altfel

Dragilor, va anunt ca am semnat un capitol in cartea ”Viata Altfel” scrisa de doctor in intretinerea masinariei umane, consilier in nutritie, maestru al sportului, profesor, psiholog, antrenor, fitness specialist – Mihai Dragomir, despre rolul si menirea nostra in puzzle-ul vietii. Sper sa gasiti in randurile asternute pe hartie trairi si adevaruri pe care cu siguranta majoritatea dintre voi le simtiti, dar ezitati uneori sa le puneti in practica.

Viata are totul dar intr-o alta ordine, puteti parcurge gandurile mele despre rolul si menirea nostra in puzzle ul vietii, despre ce este fericirea si bucuria si ce este viata. Maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir m-a intrebat iar eu am raspuns:

Există viaţa perfectă?

A.D: Doar în teorie exista viaţă perfectă, dar putem aspira la perfecţiune. Ne putem apropia de viaţa perfectă dacă ştim să o ordonăm. La fel ca o casă aranjată şi îngrijită, dacă fiecare cameră este curată, nu are cum să nu fie în regulă. Se spune că nu există perfecţiune, noi tindem spre ea, chiar dacă se crede că e un defect, dar o viaţă organizată, curată, atrage binele. Fiecare tindem spre un ţel, avem dorinţe, vise, ne dorim diverse lucruri, perfecţiunea diferă în viziunea fiecăruia, dar dacă ştim să ne ordonăm viaţa ne vom apropia de perfecţiunea mult dorită în viaţă.

Care este esenţa vieţii?

A.D: În era vitezei, a internetului, a comunicării şi trăirii virtuale a vieţii, s-a cam pierdut tocmai esenţa ei. Nu mai ştim să ne bucurăm de lucrurile simple, să simţim, să iubim, să apreciem natura cu anotimpurile ei, să fim buni fără să asteptăm nimic în schimb. Banii nu pot cumpăra sentimentele, iubirea, timpul, bunătatea. Esenţa vieţii este să nu uităm să fim oameni. Nu roboţi fără sentimente.

Ce i-ai sfătui pe oameni să facă pentru a-şi putea îmbunătăţi viaţa?

A.D: Să nu se compare cu alţii. Chiar dacă unii par a avea o viaţă ca în filme, o carieră de succes, nu se ştie ce este în spatele acestei imagini. Poate compromisurile făcute pentru realizarea lor depăşesc limita pentru care un om cu caracter şi principii nu le-ar face. Construiţi şi lucraţi la visul vostru. Dacă vă doriţi ceva cu adevărat prin muncă şi perseverenţă se poate realiza. Fiţi un campion atât în viaţa profesională cât şi personală. Gândiţi pozitiv, nu invidiaţi, ajutaţi fără să aşteptaţi nimic înapoi iar viaţa voastră sigur se va îmbunătăţi.

Cartea ”Viata Altfel” #viataaltfel o puteti comanda si pe site-ul editurii Eikon (http://www.edituraeikon.ro/) , prin email difuzare@edituraeikon.ro, sau prin mesaj privat pe Facebook la Mihai Dragomir.

BFW ziua 4 - 131

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.