Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru din istoria României - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18726
single,single-post,postid-18726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru din istoria României

2 (2)

18 Ian Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru din istoria României

A promovat România în Parlamentul European prin inițiativele legislative dar și evenimentele si proiectele pe care le-a intreprins. La Bruxelles şi in tot mediul internaţional şi-a dobandit de-a lungul anilor o reputaţie excelentă. Social-democrata Viorica Dăncilă este prima femeie desemnată prim-ministru din istoria României.

Desemnarea Vioricăi Dăncilă, liderul delegației PSD în Parlamentul European, ca Prima femeie Prim Ministru din istoria României moderne. este una bazată pe merite, care reflectă cu adevărat munca depusă în cei peste 20 de ani de carieră politică. O sansa mare pentru Romania. Pentru societatea noastra este un moment istoric in ceea ce inseamna egalitatea de gen.

In numele OFSD Brasov, o felicitam pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru noua functie, iar cu profesionalismul, modestia, eleganta si determinarea ce o caracterizeaza sigur va reusi. Mult succes!

2 (1)

3

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.