Vizită Bruxelles la invitația europarlamentarului Răzvan Popa - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18664
single,single-post,postid-18664,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Vizită Bruxelles la invitația europarlamentarului Răzvan Popa

  • DGO_6364
  • R1
  • R2
  • R4

14 Dec Vizită Bruxelles la invitația europarlamentarului Răzvan Popa

Onorand invitatia lansata de europarlamentarul brașovean Răzvan Popa, delegatia de la poalele Tampei a vizitat institutia Parlamentului European la Bruxelles în perioada 27-29 noiembrie 2017. Din grup au facut parte si: Aurora Dragoman – consilier județean , Gabriela Urse – consilier local, Adela Diaconu – preşedinte al Organizaţiei Municipale Braşov a Femeilor Social-Democrate, Constantin Chicuş, preşedinte TSD Municipiul Brasov.

Vizita brașovenilor la Bruxelles a constat într-un tur oficial la sediul Parlamentului European și sala de ședințe plenare, participare la ateliere de lucru din cadrul unor conferințe și seminarii desfășurate în cadrul acestuia. Locul unde se negociază directivele, bugetele pentru întreaga Europa. In timpul vizitei delegatiei social-democrate din plen se derula premierea pitchului din programul Top 50 StartUp Inovation Europe.

Vizitarea Parlamentului European este o excelentă modalitate de a descoperi activitatea acestuia în calitatea sa de voce a cetățenilor Uniunii Europene, precum și impactul pe care îl are atât asupra Europei, cât și asupra lumii întregi.

Sunt multe de văzut și de făcut în Bruxelles, cum ar fi vizitarea Hemiciclului, explorarea expoziției moderne a Parlamentariumului, experimentarea jocului de roluri sau descoperirea mult-așteptatei Case a Istoriei Europene. Aceste activități sunt create pentru a prezenta și explica felul în care funcționează Parlamentul European, care este originea sa și ce misiuni îndeplinește în serviciul cetățenilor Uniunii Europene.

DGO_6342

R11

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.