Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18646
single,single-post,postid-18646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov!

Afis BV Starea Natiei

21 Noi Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov!

Dragos Patraru aduce Starea Naţiei la Brașov! Vineri, 24 noiembrie, de la ora 18, telespectatorii emisiunii sunt așteptați la Centrul de evenimente si conferinte Lux Divina, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei. De asemenea, cele două cărți Starea nației vor putea fi achiziționate la un preț special, cu autograf.

Organizatori: Lux Divina, Gabriela Urse

Parteneri: Dacia Plant, www.adeladiaconu.ro Clatitaria La Republique

41Despre Dragos Patraru si emisiunea Starea Naţiei

Starea nației este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face interesante lucrurile importante. Producția se difuzează la televiziunea națională, pe canalul TVR 1, de luni până joi de la 22,30, fiind cea mai vizionată emisiune zilnică de la TVR. Starea nației își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare. Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, Dragoș Pătraru este realizatorul și prezentatorul emisiunii.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.