Diplomă de merit - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18639
single,single-post,postid-18639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Diplomă de merit

1

16 Noi Diplomă de merit

Mă simt onorată să primesc această diplomă de merit pentru cariera de succes in televiziune, modă si organizare de evenimente de la un Maestru al Sportului, Profesor, Psiholog, Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane: Mihai Dragomir

Despre Mihai Dragomir

2Mihai Dragomir a obtinut titlul de excelenta in urma studiilor aprofundate, cercetarii stiintifice si carierei profesionale de peste 27 de ani in domeniul sanatatii, preventiei si intretinerii organismului uman. Acest titlu reprezinta cel mai inalt nivel profesional din Europa (Level 6) si recunoscut la nivel mondial, care insumeaza pana in momentul de fata doar 30 de specialisti, Este primul roman care a obtinut acest titlu.

Acest nivel profesional reprezinta cultura preventiei si intretinerii organismului uman si consta in prevenirea si tratarea aparitiei anumitor boli si afectiuni pana la nivel de patologie, cat si modul de intretinere a organismului uman in ceea ce priveste stilul de viata cu toata complexitatea lui: aspectele nutritionale necesare fiecarui organism/masinarie in parte, in raport cu dotarile de fabricatie ale fiecaruia, aspectele legate de tipologia de miscare, identificarea si alegerea corecta a tipului de miscare in conformitate cu dotarile de fabrica ale organismului uman, aspecte legate de modul de gandire (psihologic) identificarea propriei identitati,dezvoltarea nivelului de cunoastere prin informatii de calitate.

3Mihai Dragomir este deasemenea Profesor, Psiholog, Maestru al Sportului, specialist și preparator în pregătire psiho-fizică și antrenor de arte marțiale.

Recomandat de experiența și activitatea vastă în structurile educaționale și organizatorice, la nivel național cât și internațional, a fost numit în 2007 de IFBB (Federația Intrenațională de Body Building și Fitness) Imagine și Promotorul Fitness-ului în Romania și în secolul 21.

Preocupat în mod special de lipsa educației și a culturii psiho-fizice la nivelul copiilor și tinerilor, a înființat în 2009 Școala Copiilor Cardio Mix – proiect de educație și cultură psiho-fizică pentru copii și tineri.
Este un model de reușită în viață și dovada că prin constanță, continuitate și perseverență se poate scrie istorie în domeniul ales.

5

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.