Campioni mondiali si olimpici, artisti de marca, vedete si designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18600
single,single-post,postid-18600,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Campioni mondiali si olimpici, artisti de marca, vedete si designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov

  • 1
  • 2
  • 3
  • 3c
  • 11

26 Oct Campioni mondiali si olimpici, artisti de marca, vedete si designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov

450! Aceasta a fost cifra magică de la Balul de caritate ”Inimi Albastre” ce a avut loc la Brasov! 450 de inimi care au simțit la unison armonia de A FI alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale! Oameni care au ales să fie un întreg pentru copiii speciali ce au nevoie de ajutor.

Evenimentul caritabil, organizat de Asociaţia „Rază de Speranţă“ ai cărei beneficiari sunt peste 100 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Grupul de inițiativă „Papuci pentru copii” a devenit deja un Bal de tradiție pentru comunitatea brașoveană.

Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete si designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov. Acestea sunt personalitățile care au ajutat ca tinerii și copiii cu autism din județul Brașov să poată beneficia de tratamentele de care au nevoie si in anul care urmeaza.

Un mare merit al reușitei acestor evenimente l-au avut Ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale ce s-au alăturat: Ambasadorul cauzei și gazda evenimentului – realizatoarea și producătorul Tv – Adela Diaconu.
Ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale: Simona Halep, Cătălin Botezatu, Gabriel Cotabiță, Mihai Leu, Camelia Potec, Monica Roșu, Dana Săvuică, Nausica, Ionuț Glăvan, Nadir, Roxana Nemeș , Anca Bejan – autoarea cartii Dieta Minune, Gabriel Toncean, Bianca Draghiciu, Petru Călinescu.

Celebrul designer Catalin Botezatu a adus la Brasov colectia brandului sau Viggo, iar dupa prezentare a fost cea mai solicitata vedeta pentru poze si discutii cu admiratoarele sale. Nausica a prezentat o colectie eleganta si pretioasa , iar Ionut Glavan a facut senzatie cu prezentarea ”Confidence” by Mineli.

Gabriel Cotabiță și Nadir, New Vegas Show, Gaudeamus Quartet și Roxana Nemeș au fost artiștii care au facut spectacol si au sustinut cauza copiilor cu autism.

Adela Diaconu si Filip George au fost gazdele Balului caritabil ”Inimi Albastre” în prezentarea celei de-a patra ediții a evenimentului dedicat copiilor cu nevoi speciale, iar Roxana Nemes si Razvan Stroe au condus cu succes licitatia Balului.

A patra ediție a balului a însemnat un buget de organizare de 16.000 euro, iar la final fondurile colectate sunt de 12.000 euro – care vor fi folosite exclusiv pentru susținerea programelor terapeutice din cadrul asociației noastre

.Pe 20 octombrie au daruit din suflet si s-au implicat pentru o Raza de Speranta, lideri din sfera economică, politică, socială, culturală a orașului, sponsori, vedete.

Astfel, seara de 20 octombrie, a creat puntea de legătură a eleganţei şi generozităţii, a acceptării şi a înţelegerii în beneficiul copiilor cu nevoi speciale din Brașov.

Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de muzică, degustare de vinuri. dans și prezentări de modă unice.În cadrul licitaţiei cu strigare, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză.

„Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.