Eveniment caritabil pentru copii cu autism din Brașov - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18593
single,single-post,postid-18593,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Eveniment caritabil pentru copii cu autism din Brașov

  • IMG_8755
  • IMG_8857
  • IMG_8890

16 Oct Eveniment caritabil pentru copii cu autism din Brașov

Asociaţia „Rază de Speranţă“ai cărei beneficiari sunt peste 100 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de grupul de inițiativă „Papuci pentru copii”, organizează cea de-a patra ediție a evenimentului caritabil “Inimi albastre”. Balul este dedicat cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale si va avea loc vineri, 20 octombrie, la Belvedere Events Center.

Prezentatoarea Adela Diaconu a convins si in acest an vedete de top sa se alature cauzei copiilor cu autism
Balul ”Inimi Albastre” aflat la a IV a editie va incerca sa colecteze si in acest an fonduri pentru activitatile de recuperare necesare copiilor cu autism

Campioni mondiali și olimpici, artiști de marcă, vedete și designeri de top dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov. La ediția din acest an s-au alăturat, în calitate de Ambasadori ai cauzei copiilor cu nevoi speciale: Simona Halep, Cătălin Botezatu, Gabriel Cotabiță, Ilie Năstase, Mihai Leu, Adela Diaconu, Camelia Potec, Monica Roșu, Dana Săvuică, Nausica, Ionuț Glăvan, Nadir, Roxana Nemeș ,Anca Bejan – autoarea cartii Dieta Minune, Gabriel Toncean, Bianca Draghiciu, Petru Călinescu.

În fiecare dintre primele ediții ale Balului „Inimi albastre“, datorită implicării comunității, am reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro. Printre invitații speciali ai edițiilor anterioare se află: Ellie White, Paula Seling, Trupa Coco și Alexandra Fits.

Un mare merit al reușitei acestor evenimente l-au avut Ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale ce s-au alăturat: ambasadorul cauzei și gazda evenimentului – realizatoarea și producătorul Tv – Adela Diaconu, campioana olimpică Doina Melinte, campionul internațional Mihai Leu, Dana Săvuica, Crina Matei, precum și designerul Nausica și Cristina Chiriac fondatoarea brandului Flori de Ie.

Adela Diaconu si Filip George sunt gazdele Balului caritabil ”Inimi Albastre” în prezentarea celei de-a patra ediții a evenimentului dedicat copiilor cu nevoi speciale. Pregătim și în acest an un eveniment caritabil într-o locatie specială, unde invitații vor beneficia de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă, licitaţie, participanţii vor putea achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză.

Momentele artistice din seara de 20 octombrie vor fi susținute de Gabriel Cotabiță, Nadir, Trupa New Vegas Jazz, Karma Band, Gaudeamus Quartet. Designerul Ionuț Glăvan își va prezenta noua colectie ”Confidence”, iar doamnele vo fi încântate de creațiile creatoarei de modă Nausica care au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de modă naționale și internaționale.

Celebrul designer Catalin Botezatu, sustine cauza copiilor cu autism, beneficiari ai Asociatiei Raza de Speranta din Brasov. Pe 20 octombrie in cadrul Balului caritabil ”Inimi Albastre” , veti admira colectia celui mai indragit creator roman.

Balul “Inimi albastre” are ca scop sensibilizarea comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și strângerea de fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale beneficiarilor asociației. În fiecare acțiune pe care o realizăm milităm pentru importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă.

“Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţăşi putere! Pentru că v-am simtit alături din prima clipă și pentru ca nu ați ezitat niciun moment să fiți prietenii copiilor noștri speciali, am fi bucuroși să vă avem alături și de această dată. Ar fi o șansă pentru noi să vă răsplătim pentru BINELE pe care l-ați dăruit beneficiarilor noștri în acest acest răstimp. Mulțumim celor peste 50 de parteneri și sponsori care susțin și în acest demers cauza autismului. Vă mulțumim și vă invităm să ne fiti alături în călătoria binelui!” Diana Niţă, preşedinte al Asociaţiei „Rază de Speranţă”.

Diana Niță, preşedinte Asociația Rază de Speranță
Tel: 0746.046.466 / Email: contact@razadesperantabrasov.ro

No Comments

Post A Comment