Q&A by Adela Diaconu - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18551
single,single-post,postid-18551,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Q&A by Adela Diaconu

A1

10 Iul Q&A by Adela Diaconu

Bună, sunt Adela Diaconu și de mai bine de 10 ani brașovenii și, de câțiva ani, telespectatori și din alte orașe din România mă văd și mă asociază cu ”tipa blondă” de la TV. Da, acum 10 ani am prins virusul jurnalismului de televiziune, devenind realizator TV și producătorul propriei emisiuni, apoi producatorul altor emisiuni de televiziune..

Între timp, mi-am dedicat timp unei alte pasiuni – moda, chochetând cu designul vestimentar în câteva colecții de autor sau colaborând cu alti creatori români; mi-am pus în valoare creativitatea și aptitudinile de comunicator organizând evenimente culturale și de modă naționale, și am ales să mă implic în politică – fiind convinsă că noi, tinerii, putem aduce un suflu nou și o schimbare în bine pentru această țară. Încă sunt convinsă!

Mai nou, am devenit redactor: Q&A by Adela Diaconu este noua rubrica pe print din revista ”Stop to Shop” ce imi poarta semnatura si unde veti gasi raspunsuri sincere la intrebarile puse de mine personalitatilor artistice și din show-bizz, precum si marilor sportivi din tara noastra, dar si sfaturi de viata din experienta vedetelor.
Rubrica le ofera cititorilor intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport. Articolul lunii iulie il are protagonist pe designerul Catalin Botezatu.Un altfel de interviu despre lucrurile simple si viata acestuia in afara reflectoarelor, viata reala.

Obisnuiesc să pun pasiune și determinare în tot ce mă angajez, o lecție de viață învățată de la familia mea și pe terenul de sport. Jurnalismul m-a învățat să văd dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, de aceea am ales mereu să aduc în prim-plan, în rubricile și interviurile din emisiunile mele, vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări, fiind modele de urmat.

Din experienta traită de mine în sport, presă, politică, pot spune ca am încercat să iau ce e mai bun. Sportul m-a făcut un om perseverant și ambițios, jurnalismul m-a învățat lecția obiectivității, prestanța fizică și a caracterului, spontaneitatea și frumusețea naturală; din politică am deprins arta negocierii și a discursului, conștiința că pot schimba destine si viața oamenilor în bine.

Nimeni nu este perfect si mereu este loc de mai bine. Idealul este sa devii un om bun și onest, dar și un profesionist desăvârșit în domeniul tău de activitate. Lucrul acesta se poate întâmpla doar daca îți construiești un caracter frumos, iubesti ceea ce faci, pui suflet, te respecti pe tine și pe cei de lângă tine.

Îmi place să joc tenis, să călătoresc și să surprind frumusețile lumii în fotografii, dar nu știu dacă asta este de interes într-un CV… poate doar la ”și altele”. *:)

No Comments

Post A Comment