Timpul și afecțiunea, cele mai frumoase daruri pentru copii - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18535
single,single-post,postid-18535,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Timpul și afecțiunea, cele mai frumoase daruri pentru copii

  • 1
  • 3
  • 15
  • 16
  • 30

02 Iun Timpul și afecțiunea, cele mai frumoase daruri pentru copii

1 Iunie, Sărbătoarea Internaţională a Copilului, este ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă fericiţi, să fie în centrul atenţiei adulţilor, să se distreze impreună. Continua dinamică a societăţii de astăzi face că timpul să devină o resursă critică, la muncă, dar şi pentru viaţa de familie. Puţini sunt adulţii care reuşesc să găsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală . Cel mai mult resimt acest lucru copiii, cărora le lipsesc cele mai preţioase momente: prezenţa fizică a părintilor în viaţa lor şi amintirea unor activităţi împreună.

“Femeile social-democrate îşi doresc să tragă un semnal de alarmă chiar de 1 Iunie asupra acestor lucruri. Vrem să evidenţiem prin acţiunile noastre importanţa clipelor petrecute împreună adult-copil, momente ce nu pot fi cumpărate şi îşi au timpul lor. Degeaba le oferi jucării, dulciuri, bone dacă nu le acorzi timpul tău. Părinţii trebuie să fie conştienţi că timpul petrecut cu copiii lor este vital şi că modul în care îl valorifică în interacţiunile dintre ei, poate avea un rol determinant pentru evoluţia ulterioară a copilului.”, declară Adela Diaconu, preşedintele OFSD Municipiul Braşov

Organizatia Municipală a Femeilor Social Democrate Braşov a vrut să fie în alături de copii cu care soarta nu a fost foarte generoasă şi să le aducă zâmbete pe buze. Le-a oferit timp şi atenţie copiilor de la Centrul de Plasament Sf.Maria din Braşov.

“Ne-am comportat aproape ca nişte părinţi, cu aceşti copii. Este modul în care le sugerăm părinţilor care au copiii acasă, să se poarte cu ei, nu doar într-o singură zi, ci chiar de acum încolo. Micuţii de la Centrul de Plasament Sf. Maria s-au bucurat de o serie de surprize făcute de noi. Au primit daruri şi au vizitat Parcul Zoologic din Noua. Copiii au fost încântaţi de cele peste 300 de animale din cele aproximativ 70 de specii găzduite de Grădina Zoologică şi au admirat cel mai mult leii albi, tigrii albi bengalezi şi cămilele bactriene.”” , afirmă Adela Diaconu, preşedintele OFSD Municipiul Braşov.

Ziua Copilului a fost menţionată pentru prima oară la Geneva, în august 1925. Atunci, la Conferinţa Mondială pentru Protejarea Bunăstarea Copiilor, 54 de tări au adoptat Declaraţia pentru Protecţia Copilului. Foarte multe guverne au introdus după acest eveniment calendarul zilelor sărbătorite în ţară ca Ziua Copilului.

No Comments

Post A Comment