Vedetele din Romania, pe covorul rosu la petrecerea aniversara de 18 ani Viva! Party 2017 - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18518
single,single-post,postid-18518,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Vedetele din Romania, pe covorul rosu la petrecerea aniversara de 18 ani Viva! Party 2017

  • 2
  • 3
  • 111

29 Mai Vedetele din Romania, pe covorul rosu la petrecerea aniversara de 18 ani Viva! Party 2017

1Revista VIVA! a sarbatorit 18 ani fabuloşi de la aparitia primului numar si numeroase vedete din televiziune, muzica, sport, film si moda au fost prezente la importantul eveniment monden, care a avut loc la Flavours in The Garden @ Clubul Diplomatic. Ca in fiecare an, vedetele au defilat pe covorul rosu si si-au etalat tinutele spectaculoase, care poarta semnatura unor designer celebri.

Dress-code-ul a fost Cocktail, iar locul de desfășurare a fost în aer liber sau în corturi special amenajate.
Vedetele au abordat insa o gamă largă de stiluri vestimentare. Unele au purtat rochii lungi, demne de covorul roșu, deși nu era cazul fiind vorba de un eveniment cocktail, altele au purtat rochii scurte ori până la nivelul genunchilor, în timp ce unele au optat pentru vestimentații casual cu o tenta eleganta. Majoritatea au accesorizat insa corect ținutele.

Va prezentam cele mai reusite tinute de la petrecerea organizată de revista Viva! ce a sărbătorit 18 ani de la apariţia primului număr, fiind cel mai aşteptat moment monden al anului. O mulţime de vedete au fost alături de Viva!, asadar iata cele mai glam tinute de pe covorul rosu: Andreea Marin, designerul vestimentar Nausica, Monica Rosu, Diana Munteanu, Andra, Andreea Esca, Ilinca Vandici au fost cateva dintre vedetele ce au respectat dress-code-ul si au stralucit.

5  16  7 4a

No Comments

Post A Comment