Fericirea vine din ceea ce oferim - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18486
single,single-post,postid-18486,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Fericirea vine din ceea ce oferim

  • 1
  • 2
  • 4

31 Mar Fericirea vine din ceea ce oferim

Social-democratele braşovene au sărit în ajutorul unei mame care îşi creşte singură cei şase copii. Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov a aflat şi discutat despre acest caz chiar înaintea Sărbătorilor Pascale şi s-a luat hotărârea de a veni în sprijinul familiei. Cea mai urgentă nevoie era de o maşină de spălat, care a şi fost cumpărată. Aparatul a fost livrat apoi în micuţa cameră care ţine loc de casă pentru cele şapte suflete. Nu doar atât, ci şi haine, produse de igienă personală, dulciuri, fructe, produse alimentare, atât de necesare, au fost dăruite cu drag.
În ciuda condiţiilor grele de trai, cei mici au note bune la şcoală. Speră la un trai mai bun prin pregătirea în domenii în care simt că au chemare. Ne-au primit cu căldură şi s-au bucurat de venirea noastră.

”Înaintea Sfintelor Sărbători de Paşti, ne-am mobilizat şi am încercat să facem o bucurie unor suflete cărora soarta nu le-a dat o viaţă mai bună. Sunt foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutor, sperăm ca acesta să fie un exemplu.
Fericirea nu vine din lucrurile pe care le primim, ci din ceea ce oferim. De multe ori şi un zâmbet sau o vorbă frumoasă valorează foarte mult. Trebuie să fim mai buni nu doar în preajma sărbătorilor şi să nu îi uităm pe cei care au nevoie de noi. Îmi doresc ca şi celelalte acţiuni şi proiecte ale OFSD, cu impact în educaţie, sănătate, sau sport să fie un câştig pentru braşoveni.”, declară Adela Diaconu, Preşedinte OFSD Municipiul Braşov.

No Comments

Post A Comment