Padurea este un dar oferit omului de catre natura - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18466
single,single-post,postid-18466,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Padurea este un dar oferit omului de catre natura

  • 1
  • 3
  • 12
  • 13
  • 14

25 Mar Padurea este un dar oferit omului de catre natura

Cu ocazia Zilei Nationale a Padurilor , Prietenii Padurilor din Romania au plantat impreuna cu toti silvicultorii din tara si cu voluntari in cadrul proiectului „Planteaza Pentru Romania” mai mult de 1.2 milioane de puieti. Mii de oameni au Plantat Pentru Romania din dorinta de a contribui la protejarea padurilor si ca de fiecare data silvicultorii au fost alaturi de ei! Silvicultorii romani sustin Educatia Silvica si protejaza o parte din padurile judetului Brasov. Acestora li s-au alaturat si foarte multi elevi, ce merita felicitati pentru simtul civic si daruirea cu care au muncit la plantarea puietilor.

OFSD si TSD Brasov s-au alăturat campaniei ”Plantează pentru România!” inițiată de silvicultori. Actiunea de plantat puieti s-a desfasurat în inima pădurilor Zărneștiului sub indrumarea reprezentanțiilor Ocolului Piatra Craiului. Acestia au explicat cum se planteaza corect si au dezvaluit ca si-au propus sa planteze pentru toată luna pădurii (15 martie – 15 aprilie) peste 200 000 puieți.

La actiune au participat: Roxana Minzatu ~ deputat si Presedinte OFSD Brasov, Viorel Chiriac ~ deputat, Adela Diaconu ~ Presedinte OFSD mun Brasov, Alexandru Lucian Igrişan ~ primarul orașului Zărnești, Horia Stancu ~ Presedinte TSD Brasov

Actiunea a continuat la Brasov alaturi de Florin Nan, președintele Asociației Prietenii Padurilor din Romania. Impreuna cu elevi harnici si sub indrumarea silvicultorilor am plantat puieți de molid în zona din spatele grădinii zoologice.

Prin aceste actiuni am dorit să contribuim și noi la atingerea obiectivului pe care și l-a propus Asociația Prietenii Padurilor din Romania: depășirea unui record mondial prin plantarea într-o singură zi a peste 1,2 milioane puieți.
Cu ajutorul direcțiilor silvice din toate județele, elevilor si al voluntarilor credem ca acest obiectiv a fost atins , iar de rezultatul muncii se vor bucura generatiile viitoare.

No Comments

Post A Comment