Plantează pentru România! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18460
single,single-post,postid-18460,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Plantează pentru România!

  • 1
  • 2
  • 3

21 Mar Plantează pentru România!

Prietenii Padurilor din Romania va invita la stabilirea unui nou record mondial la plantat!

Asa cum ne-au obisnuit, Prietenii Padurilor din Romania va invita la o noua actiune benefica pentru mediu. Haideti la plantat alaturi de ei, vineri 24.03.2017 cand isi propun ca tara sa stabilim un nou record mondial la plantat, obiectiv pentru care va trebui sa plantam impreuna intr-o singura zi mai mult de 1,2 milioane de puieti.

Sunteti invitati sa plantati si dumneavoastra pentru Romania alaturi de ei, impreuna cu familia sau prietenii. Pentru a afla locurile unde sunt santierele de plantat din fiecare judet contactati Directiile Silvice Judetene din cadrul Regiei Nationale a Padurilor sau organizatorii proiectului la numarul de telefon 0755022608.
https://planteazapentruromania.ro/

Prietenii Padurilor din Romania au fost laureati cu trofeul pentru responsabilitate sociala si respect pentru mediu in cadrul Galei Performantei, Creativitatii si Excelentei, organizata de Adela Diaconu. Acestia au fost premiati alaturi de personalitati si vedete precum: Ana Maria Brânză, Elisabeta Lipa, Roxana Minzatu, Doina Melinte, Catalin Botezatu, Camelia Potec, Mihai Leu, Monica Roșu, Crina Matei, Anamaria Prodan Reghecampf si multi altii. Personalitati care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume în domeniul lor de activitate.

Despre Asociatia Prietenii Padurilor din Romania

Misiunea lor este aceasta: Protejarea, conservarea, refacerea si dezvoltarea Padurilor din Romania pentru cresterea calitatii vietii comunitatilor umane, pastrarea biodiversitatii pentru generatiile viitoare si restabilirea echilibrului natural. Rolul lor este sa ofere societatii, cele mai eficiente si necesare campanii de informare, educare si constientizare (privind importanta, rolul si functiile Padurilor). Ca sa intelegem, sa respectam, sa ajutam si sa protejam Padurea; si, astfel, propria viata. Au reusit prin cele peste 150 de actiuni de ecologizare desfasurate in 4 ani cu 20.000 de voluntari sa curete toate padurile din Rasnov, Brasov si Poiana-Brasov., Au realizat primul manual de „Educatie Silvica” pe care au inceput sa-l introduca in premiera in scolile din Romania.

Impactul benefic imediat asupra padurilor il masoara in suprafata de padure curatata si cantitatea de gunoi stransa sau in numarul de arbori plantati (in cazul actiunilor de plantare). Impactul pe termen mediu si lung il masoara in numarul de voluntari care participa la actiuni sau in numarul de persoane (copii si adulti) care beneficiaza de campaniile de informare educare si constientizare.

No Comments

Post A Comment