Pentru comunitate - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18390
single,single-post,postid-18390,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Pentru comunitate

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
  • 10

22 Ian Pentru comunitate

Agenda de actiuni a Organizaţiei Femeilor Social Democrat din Municipiul Brasov este plina cu evenimente in folosul brasovenilor.

”Alaturi de echipa care conduce PSD Brașov – o echipa tânără, cu suflu proaspăt și cu proiecte pertinente; viziunea acesteia asupra dezvoltării comunității brașovene se identifică cu obiectivele cetățenilor. Ne dorim sa fim active in comunitate, iar prin actiunile noastre sa aducem un plus de valoarea acesteia.” Adela Diaconu, Președinte OFSD Municipiul Brasov.

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, femeile social democrate au invitat o clasa de elevi la Muzeul ”Casa Muresenilor” sa participe la o lectie de istorie intr-un cadru inedit. Prin aceasta actiune ne-am dorit sa punem in evidenta importanta Unirii si implicarea Brasovului in actul Unirii, fapt pentru care multumim personalului de specialitate care ne-a fost alaturi.

„Un popor care nu-şi cunoaşte istoria, este ca un copil care nu-şi cunoaşte părinţii. M-am alăturat astăzi inițiativei colegelor mele social-democrate şi salut orice demers cu privire la informarea tinerilor comunității braşovene despre trecutul țării noastre. Într-o lume a informației din abundență şi a celerității timpului, consider astfel de vizite la muzeu ca pe nişte ieşiri constructive din cotidian.” Alexandra Crivineanu- consilier local

Reamintin faptul ca, in secolul XIX, Brasovul a fost un sustinator al ideii de unitate a romanilor. Aici s-au reunit personaje principale ale Revolutiei Pasoptiste, s-au compus versurile si melodia imnului „Desteapta-te romane!” si, tot aici, s-au pus bazele unui program care viza „reformarea patriei” si unirea Moldovei cu Tara Romaneasca.

No Comments

Post A Comment