Premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media: Adela Diaconu - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18321
single,single-post,postid-18321,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media: Adela Diaconu

  • 1
  • 2
  • 3
  • dgo_0531

07 Dec Premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media: Adela Diaconu

Federația Româna de Culturism şi Fitness a celebrat performanța și excelența în sport și lifestyle odată cu prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc, eveniment în cadrul căruia au fost premiați sportivii de aur ai României, legendele culturismului și fitnessului romanesc și personalități care susțin stilul de viață activ si sănătos.

Printre laureații galei la cele nouă categorii de premii s-au numărat Mihai Covaliu – Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Gabriela Szabo – fost ministru al Ministerului Tineretului și Sportului, Florin Uceanu – legendă a culturismului românesc, Andreea Marin – renumita vedetă de televiziune și promotoare a unui stil de viață sănătos, Monica Mureșan – prima campioană mondială la culturism a României, maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică – binecunoscut promotor al valorilor românești, vedeta de televiziune și amfitrioană a galei – Roxana Ciuhulescu, Mihail Kiss – (86 de ani) senior al culturismului românesc, Adela Diaconu – cunoscută ca designeră a sportivilor, vedeta tv și om politic. Invitat special și laureat al galei a fost Pawel Filleborn – Președintele Comisiei de Arbitraj IFBB.

Prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc a fost organizată cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și a Forumului Mondial (IFBB) pe 2 decembrie 2016, la Hotel Marshal Garden din centrul Capitalei și a fost prezentată de Roxana Ciuhulescu și Octavian Ursulescu.

Gala Culturismului și Fitnessului Românesc își propune să ofere recunoașterea valorii și performanțelor sportive și să promoveze sportul pentru un stil de viață sănătos al românilor, punând astfel bazele unui eveniment de tradiție. Prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc a luat naștere la inițiativa Președintelui Federației Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean. „Culturismul și fitnessul românesc meritau de mulți ani această gala. Sunt sportivi extraordinari, care au performanțe și care merită să fie promovați. Mulțumesc echipei de la Federația Română de Culturism și Fitness și membrilor Biroului Federal care mă susțin și înțeleg că trebuie să facem mult mai mult pentru acest sport” a declarat Gabriel Toncean.

Adela Diaconu a reușit, în ultimii 15 ani, să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Este realizatorul TV care a reuşit să impună produse media locale pe piaţa media naţională de divertisment. Vedeta şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, “Fashion Kids” şi ”Cooking Show” de la Nova TV.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea. Ca designer a lansat colecțiile ”Luxury”, „Noblesse”, „Seductive”, „Campionii”, ce s-au bazat pe o gamă cromatică rafinată, materiale luxoase şi foarte elegante, combinaţii de croieli clasice cu linii moderne. De nouă de când realizează emisiuni de fashion şi lifestyle, prezentatoarea TV le arată telespectatorilor că eleganţa, simplitatea şi bunul gust nu se vor demoda niciodată.

No Comments

Post A Comment