Premiul pentru eleganță şi stil în televiziune: Adela Diaconu - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18328
single,single-post,postid-18328,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Premiul pentru eleganță şi stil în televiziune: Adela Diaconu

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5

07 Dec Premiul pentru eleganță şi stil în televiziune: Adela Diaconu

În cadrul Romanian Fashion Awards, Adela Diaconu a primit “Premiul pentru eleganță şi stil în televiziune”. Adela a reușit, în ultimii 15 ani, să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Este realizatorul TV care a reuşit să impună produse media locale pe piaţa media naţională de divertisment. Vedeta şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, “Fashion Kids” şi ”Cooking Show” de la Nova TV.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea. Ca designer a lansat colecțiile ”Luxury”, „Noblesse”, „Seductive”, „Campionii”, ce s-au bazat pe o gamă cromatică rafinată, materiale luxoase şi foarte elegante, combinaţii de croieli clasice cu linii moderne. De nouă de când realizează emisiuni de fashion şi lifestyle, prezentatoarea TV le arată telespectatorilor că eleganţa, simplitatea şi bunul gust nu se vor demoda niciodată.

No Comments

Post A Comment