Adela Diaconu ~ Pledoarie pentru valoare si normalitate - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18315
single,single-post,postid-18315,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu ~ Pledoarie pentru valoare si normalitate

  • 1
  • 2

03 Dec Adela Diaconu ~ Pledoarie pentru valoare si normalitate

Sunt Maria Adela Diaconu si am intrat in politica cu constiinta curata. Originile mele sunt strans legate de unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei – Brasovul. Am avut sansa sa ma nasc si sa copilaresc in vechiul colt romanesc al Brasovului – cartierul Schei. Diversitatea locului, istoria si identitatea culturala a acestui loc autentic romanesc si-au pus amprenta pe educatia si formarea mea ca om.

Familia m-a educat si format ca sa am libertatea de a-mi urma drumul in viata cu demnitate, sa mizez mereu pe bunul simt si pe bunatatea fata de semeni. Bunicul meu, preot si profesor al Colegiului Andrei Saguna, mi-a insuflat dragostea pentru carte,credinta si traditiile romanesti.

Copilaria mi-am petrecut-o pe terenurile de tenis de la Baza Olimpia, aflata la poalele muntelui Tampa. Cate 2 antrenamente pe zi, pregatire fizica, dar a meritat. Cand spun copilarie, spun tenis, sport ce m-a format si educat pentru viata, mi-a intarit caracterul si m-a invatat sa mizez pe performanta in tot ce intreprind.

Sunt un produs bun al scolii romanesti si pentru asta multumesc dascalilor mei. Studiile si formarea profesionala mi-au aratat ca exista sanse ca tinerii sa-si gaseasca implinirile personale si profesionale aici, in Romania si sa nu mai fie nevoiti sa-si paraseasca familia pentru un trai mai bun emigrand. Cred in tinerii talentati si valorosii ai acestei tari. DA, INDRAZNESC SA CRED ca de la tineri porneste astazi schimbarea in bine a societatii romanesti!

Am intrat in politica pentru a genera schimbarile pe care le cred necesare în comunitate si pentru ca am incredere ca femeile pot gasi adesea solutiile cele mai eficiente si constructive pentru problemele existente in societate – somaj, degradarea nivelului de pregatire profesionala a tinerilor, degradarea sistemului de sanatate, birocratia excesiva cu efect asupra domeniului antreperenorial romanesc etc și pentru ca au capacitatea profesionala si morala de a le pune in practica.

Cei care sunt in politica trebuie sa fie constienti ca sunt investiti cu aceasta putere de oamenii obisnuiti care isi pun sperantele in ei. Trebuie sa se gandeasca la nevoile si durerile acestor cetateni ce se chinuie de pe o zi pe alta efectiv sa supravietuiasca, banii nu le ajung de medicamente, mancare, intretinere.

Imi doresc ca tinerii valorosi sa nu mai fie nevoiti sa se desparta de familii pentru a se realiza profesional si financiar in alt colt de lume, copiii talentati sa aiba sanse sa se afirme in domeniul de interes ales, varstnicii sa nu mai traiasca in permanenta cu teama ca nu vor supravietui de la o zi la alta. Indraznesc sa cred ca aceste probleme isi vor gasi rezolvarea prin programul PSD de guvernare.
Indrazneste si tu!

#IndraznesteSaCrezi #ViitorInBrasov #ViitorInRomania

No Comments

Post A Comment