Adela Diaconu a primit premiul "Femeia de succes 2016" - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18294
single,single-post,postid-18294,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu a primit premiul „Femeia de succes 2016”

  • 1
  • 3
  • 4
  • 6
  • 25

16 Noi Adela Diaconu a primit premiul „Femeia de succes 2016”

Cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, muzică, sport, modă,dar si femei de afaceri , au fost omagiate în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad’Or Events in Otopeni. O seara de Gala fastuoasă, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg. Printre premiate s-au numarat: Iulia Vantur, Monica Rosu, Doina Melinte, Andreea Marin, Adela Diaconu, Anamaria Prodan-Reghecampf, Laura Cosoi, Crina Matei, Paula Chirila, Geaninia Ilies, Ilinca Vandici, Marina Almasan, Eugenia Serban sunt doar cateva dintre laureatele Galei Celebritatilor.

Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „Bv01Ade by Adela Diaconu”.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea. La prestigiosul eveniment Adela a fost admirata pentru tinuta sa, vedeta de televiziune a purtat o creatie a prietenei sale, designerul Lacramioara Iordachescu ~ Casa de Moda Diolastilis

“Ne-am dorit sa scoatem în evidenta femeile de succes din România, sa aratam tuturor ca se poate, iar povestile lor sa fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul si suntem convinse ca si aceasta editie a fost una reusita”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia organizatoarele evenimentului.

Vica Blochina si Dan Helciug au fost amfitrionii evenimentului iar momentele artistice au fost pe gustul invitatilor. Fashion Show-ul cu haine de blana naturala Adis Efect by Adriana Mandreanu a incantat doamnele iubitoare de lux iar momentele muzicale au fost intretinute de Francisca, Dan Helciug, Miss Mary si de invitatul venit direct de la New York Jelani Kalfani. Actorul Howard Dell a tinut un discurs pentru a evidentia rolul important pe care femeia îl are în societate si a impartasit invitatilor detalii despre întâmplarile de pe platourile de filmare pentru „A Different World” alaturi de Halle Berry, „Tanar si Nelinistit” sau „Absolution” cu Steven Seagal.

No Comments

Post A Comment