Chef Paul Siserman invitatul special de la ''Cooking Show Albif'', emisiune produsa de Adela Diaconu - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18274
single,single-post,postid-18274,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Chef Paul Siserman invitatul special de la ”Cooking Show Albif”, emisiune produsa de Adela Diaconu

  • timeline-2-1
  • timeline

05 Noi Chef Paul Siserman invitatul special de la ”Cooking Show Albif”, emisiune produsa de Adela Diaconu

Dupa ce a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platforma integrata, oferind seminarii de cooking si, pentru prima data în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuza?i care au avut experien?e traumatizante, Chef Paul Siserman o sa fie invitatul special si permananet al emisiunii ”Cooking Show Albif” . O serie de emisiuni ce il au ca protagonist pe faimosul bucatar, vor incepe din 7 noiembrie la Nova TV, retete incredibile realizate in produsele de la Albif. Emisiunile se filmeaza la Centrul de Evenimente Lux Divina.Chef Paul Siserman este, de ceva vreme, unul dintre cei mai apreciati bucatari de la noi. Desi clujean, Chef Siserman se afla acolo unde meseria il cheama. Bucatar, consilier HoReCa si instructor-formator, Paul Siserman isi dedica viata job-ului ales.

La Nova TV puteti urmari prima emisiune culinara, un spectacol gastronomic si original pe care nu aveti voie sa il ratati! Show-ul culinar se adreseaza oamenilor care iubesc lucrurile de calitate, oamenii care iubesc valorile adevarate, care apreciaza o masa gustoasa, aratoasa si plina de suflet.

„Cooking Show Albif”, lansata de Nova TV , este o emisiune produsa de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valorosi producatori de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre „Cooking Show Albif”, care se va difuza la Nova TV, Adela spune ca îsi doreste intr-o piata saturata de emisiuni culinare reci si facute dupa ”retete” internationale sa aduca in casele romanilor un produs autentic romanesc, in care ingredientele principale sunt sufletul,pasiunea si retetele originale din inima Transilvaniei. Sfaturile si retetele culinare le puteti urmari in fiecare zi la Nova Tv, orele de difuzare: 09:00, 16:00, 19:30, 22:00

Florentina Boghez este o apreciata femeie de afaceri ce a reusit in peste 18 ani de munca sa construiasca un brand, o firma de renume in Brasov, cu foarte multi clienti multumiti: Albif. Secretul businesului sau de succes consta in efortul depus de-a lungul atator ani, multa pasiune, seriozitate si increderea oamenilor ce au revenit devenind clienti fideli. De aceea doreste sa va prezinte produsele pe care le importa si comercializa, impartasind cu dumneavoastra , telespectatorii aceasta bucurie si incredere.

No Comments

Post A Comment