Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18235
single,single-post,postid-18235,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
  • 15

25 Oct Doina Melinte, Mihai Leu, Dana Savuica, Monica Iagar, Crina Matei si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor cu autism din Braşov

300! Aceasta a fost cifra magică de la Balul de caritate ”Inimi Albastre” ce a avut loc la Hotel Aro Palace Brasov! 300 de inimi care au simțit la unison armonia de A FI alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale! Oameni care au ales să fie un întreg pentru copiii speciali ce au nevoie de ajutor. Speranță, zâmbete, îmbrățisări, emoții și lacrimi de bucurie! Prin generozitatea dumneavoastră vom reconstrui lumea celor care suferă de autism şi alte tulburări din spectrul autismului, oferindu-le o sansa in plus.

Astfel cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil a sensibilizat comunitatea locala si nu numai, cu privire la problematica AUTISMULUI și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă. S-au strâns fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale beneficiarilor Asociației ”Raza de Speranta”. Misiunea acestora este de a susține și facilita serviciile specializate integrate de sănătate, educaţie şi sociale, care vizează identificarea precoce,tratamentul, recuperarea, ameliorarea calităţii vieţii şi integrarea sociala a persoanelor diagnosticate cu autism. „Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești.”

Un mare merit al reusitei acestui eveniment l-au avut Ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale, ce s-au alaturat editiei din acest an. Doina Melinte alaturi de fiica sa, designerul Daiana Melinte au fost prezente si au donat pentru licitatie un tricou cu autograful campioanei mondiale si olimpice, respectiv o rochie unicat din colectia ”Origins”inspirata din portul traditional romanesc ce avea o broderie de 60 ani. Dana Savuica a fost prezenta la Aro Palace pentru a sustine cauza copiilor speciali, iar mesajul sau transmis pe scena de a face fapte si nu vorbe a prins , licitatia bucurandu-se de un real succes.Artista Crina Matei a condus licitatia reusind sa fie un Ambasador si sa transmita aceea emotie pozitiva in public, oamenii licitand si cumparand obiectele. Alaturi de ea pe scena a fost si Bianca Draghiciu, cea mai frumoasa fetita din lume ce a prezentat obiectele licitate. Campionul Mihai Leu a stat alaturi de copii speciali ce vroiau poze cu el, le-a povestit cum e la raliu. A fost o incantare si pentru cei mici seara dedicata lor.

Crina Matei a oferit si un spectacol de zile mari celor prezenti la Aro Palace sa sustina cauza copiilor si a tinerilor cu autism. Monica Iagar a fost si ea prezenta, fiind Ambasadoarea copiilor cu autism de peste 2 ani si mereu alaturi de ei. Designerul Nausica Mircea a venit special de la Focsani si a donat rochia din colectia prezentata la Strasbourg Fashion Week , Florentina Opris a contribuit si ea la strangerea de fonduri moderand a doua licitatie a Balului. Designerul Simona Iacob a fost si ea prezenta la Brasov , donand rochia din colectia de la FashionTv Festival 2016 spre a fi licitata cu succes.

Paula Seling a oferit un recital de exceptie, Micutul star Eduard Ungureanu a incantat lumea cu vocea sa, iar Trupa Coco a urcatcota la maxim prin melodiile lor. Publicul s-a delectat cu un show de coafură semnat Salon Coquette, o prezentare de moda Flori de Ie, doua momente de balet contemporan realizate in premiera pentru acest eveniment de balerinii Emilia si Dorin Mirea – parintii unui baietel cu autism. De asemenea, Rodica Stan, Alice Boiu, Alexandra Fits au incantat cu recitalurile lor. La Passion au dansat cu pasiune pentru cei aflati in sala.  Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete si designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov. Acestea sunt personalitățile care au ajutat ca tinerii și copiii cu autism din județul Brașov să poată beneficia de tratamentele de care au nevoie si in anul care urmeaza.

Gazdele evenimentului au fost realizatoarea si producatorul Tv – Adela Diaconu si MC-ul Razvan Stroe. Acestia au moderat cu succes evenimentul timp de sase ore, facand legatura dintre artisti si public. Prezentatorii Balului au reusit sa faca inteleasa cauza copiilor speciali pentru care s-a organizat evenimentul caritabil, copii minunati ce ne dovedesc in fiecare zi ca imposibilul nu exista!

Astfel, seara de 21 octombrie, a creat puntea de legătură a eleganţei şi generozităţii, a acceptării şi a înţelegerii în beneficiul copiilor cu nevoi speciale din Brașov. Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă unice.În cadrul licitaţiei cu strigare, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză. Cei peste 200 de invitati au dat viață ringului de dans pe muzica îndrăgitei artiste Paula Seling sau a trupei Coco.

Asociaţia „Rază de Speranţă“ , ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Asociația “TheoEmyDor ” și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii” au organizat balul caritabil Inimi Albastre” pentru a veni in sprijinul copiilor si tinerilor cu nevoi speciale din Brașov cărora le oferă servicii terapeutice de recuperare.

Directionează 2% din impozitul tău pe venit către Asociatia “Rază de Sperantă” si peste 80 de copii si tineri cu autism se vor bucura de sprijinul tău! Sustine o cauză umanitară fără să te coste nimic! Orice contribuabil persoană fizică poate să directioneze către un ONG 2% din impozitul pe venit platit de el (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirectionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

No Comments

Post A Comment