Inna, Camelia Potec, Adela Diaconu, Bianca Draghiciu la Trofeul Opel by Mihai Leu de la Brasov - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18220
single,single-post,postid-18220,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Inna, Camelia Potec, Adela Diaconu, Bianca Draghiciu la Trofeul Opel by Mihai Leu de la Brasov

  • 1
  • 2

19 Oct Inna, Camelia Potec, Adela Diaconu, Bianca Draghiciu la Trofeul Opel by Mihai Leu de la Brasov

Trofeul Opel organizat de Mihai Leu la Brasov a adunat pe langa un număr mare de participanţi, un public numeros si vedete venite sa urmareasca evenimentul automobilistic.

Artista de renume international Inna, si-a petrecut ziua de nastere la Brasov, alaturi de campionii Camelia Potec si Mihai Leu. Mai mult, artista si-a donat ziua de nastere celor care au nevoie de sprijinul nostru – HOSPICE Casa Sperantei! Inna a remarcat-o la Brasov pe Bianca Draghiciu – Super Model of The World 2016, spunandu-i ca o stie, ii urmarise cu o seara in urma emisiunea ”Fashion Kids” produsa de Adela Diaconu. Bianca a venit special la Brasov, pentru a premia castigatorii Raliului, la invitatia lui Mihai Leu Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat sa primeasca aprecieri de la artistul sau preferat…

Ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta s-a desfasurat pe cel mai frumos traseu din Romania, Drumul Poienii, in perioada 15-16 octombrie 2016 . Publicul a asistat la un spectacol automobilistic unic, au admirat masinile participantilor, s-au pozat cu acestea dar si cu vedetele prezente la Raliu.

Trofeul Opel a pus punct final ediţiei 2016 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. A doua zi de întrecere, ploaia a adus câteva încercări celor 81 de concurenţi care au luat startul. Învingător a ieşit Lucian Răduţ iar podiumul final a fost completat de Cornel Gardean şi Adi Iliescu.

Mihai Leu a concluzionat ca a fost o competitie reusita. Brasovul fiind capitala sportului cu motor si cu un public minunat. Cea mai frumoasa fetita din lume, Bianca Draghiciu – ”Supermodel of The World” a premiat alaturi de Mihai Leu castigatorii.

No Comments

Post A Comment