O echipa de nota 10! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
18198
single,single-post,postid-18198,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

O echipa de nota 10!

  • 1
  • 2

07 Oct O echipa de nota 10!

Le multumesc colegilor mei pentru increderea acordata, pentru deschiderea de a fi increzatoare intr-o femeie tanara. Sunt onorata de propunerea care mi-a fost făcută, de a candida la Senat. Ma bucur sa vad ca in prezent exista o mare miscare de schimbare a clasei politice romanesti, prin promovarea oamenilor tineri si competitivi – exemplu este si in PSD Brasov.

Voi lucra cu o echipa de oameni competenti in domeniile lor de activitate, dar si cu experienta in politici publice. Vrem sa demonstram prin fapte nu vorbe, implicarea noastra concreta in folosul oamenilor de rand. As vrea sa o mentionez aici pe dna Roxana Minzatu, expert in atragerea de fonduri europene si implementarea de proiecte cu fonduri de la Uniunea Europeana. Este un om care si-a demonstrat competentele in acest sector si in politici publice (subprefect, Presedinte al Agentiei Nationale pentru achizitii). Presedintele PSD Brasov, dnul Marius Dunca este omul ce lupta pentru romani si Romania, asa cum a luptat si cand a fost presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si a demonstrat prin fapte nu vorbe, implicarea sa concreta in lupta cu bancile in folosul oamenilor de rand.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Braşov a luat o hotărâre în ceea ce priveşte candidaturile la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Şedinţa a fost precedată de o întrunire a Biroului Permanent Judeţean, care a analizat toate cele 19 candidaturi depuse, dacă respecta prevederile statutare si legale. Celor 82 de membri prezenţi la sesiunea CExJ Braşov, li s-a prezentat o listă preliminară de 15 candidaţi.
Prin vot deschis, Comitetul Executiv Judeţean Braşov al PSD a hotărât să propună următoarele candidaturi, în ordine:

Camera Deputaţilor
1. Mihai Popa
2. Viorel Chiriac
3. Roxana Minzatu
4. Ariana Bucur
5. Lucian Patrascu
6. Ioan Coman
7. Marius Balasescu
8. Radu Badita
9. Mihai Mohaci
10. Ion Sorici

Senat
1. Marius Dunca
2. Florin Ortan
3. Marian Rasaliu
4. Adela Diaconu
5. Marius Coste

Lista va fi înaintată Comitetului Executiv Naţional al PSD, pentru validare.

„Hotărârea membrilor este suverană, dar pot spune că sunt mândru de propunerea care mi-a fost făcută, de a candida la Senat. Sunt mândru şi să fiu şi pe aceeaşi listă cu colegi valoroşi, apreciaţi de comunitate, care au făcut şi vor face multe şi de acum încolo pentru aceasta. Cu astfel de oameni, politica va funcţiona din nou cu menirea de a face bine. Avem datoria de a face mai mult pentru cetateni, de a nu-i dezamagi.”, declară Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov.

No Comments

Post A Comment