Adela Diaconu, doua premii la Romanian Fashion Awards - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15482
single,single-post,postid-15482,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu, doua premii la Romanian Fashion Awards

  • poza1art18
  • poza2art18
  • poza3art18
  • poza4art18
  • poza5art18
  • poza6art18
  • poza7art18
  • poza8art18

07 Aug Adela Diaconu, doua premii la Romanian Fashion Awards

     Realizatoarea de la Nova Tv a obtinut doua premii la ”Romanian Fashion Awards”: pentru ”Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle: Bv01Ade” si pentru ”Originalitate in design vestimentar”. Adela Diaconu si Lăcrămioara Iordăchescu au fost apreciate pentru colectiile ”Extravaganza” si ”Diva” , ce au avut un succes imens la public si au fost prezentate in cadrul Summer Fashion Tv Festival si Bucharest Fashion Week, creatii ce s-au evidentiat prin originalitate. Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment.

    Emisiunea a primit nenumarate premii fiind declarata cea mai buna emisiune de fashion din Romania si cea mai logeviva. Emisiunea s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.

   De peste 20 ani, Lacramioara Iordachescu este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania. Creatiile unicat, profesionalismul, seriozitatea, colectiile unice si inedite ce ii poarta semnatura au facut un brand din Casa de Moda Diolastilis. Creatiile sale se disting de masa designerilor, prin rafinament, eleganta si stil. Hainele create de ea te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte. Atuurile tinutelor sale sunt originalitatea si faptul că acestea sunt create în număr limitat, aproape exclusiv.

     Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.

    Apariţiile Adelei din cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră.

    Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu au realizat impreuna doua colectii cu un succes imens la public: Extravaganza si Diva prezentate in cadrul Summer Fashion Tv Festival, respectiv Bucharest Fashion Week ce s-au evidentiat prin originalitatea creatiilor.

No Comments

Post A Comment