Andreea Banica, Adela Diaconu și Iulia Vantur, apariții de senzație la petrecerea Viva! - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15514
single,single-post,postid-15514,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Andreea Banica, Adela Diaconu și Iulia Vantur, apariții de senzație la petrecerea Viva!

  • poza1art11
  • poza2art11
  • poza3art11
  • poza4art11
  • poza5art11
  • poza6art11
  • poza7art11
  • poza8art11
  • poza9art11

31 Iul Andreea Banica, Adela Diaconu și Iulia Vantur, apariții de senzație la petrecerea Viva!

   Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia, s-au numărat și Andreea Balan, Alesandra Stoicescu, Andreea Esca, Ilinca Vandici, Dana Săvuica sau Iulia Vântur.

    Adela Diaconu a strălucit de asemenea la petrecerea Viva în ținuta Diolastilis. Vedeta a fost admirată , rochia purtată de ea fiind una dintre cele mai originale și deosebite alături de cea a designerului Lăcrămioara Iordăchescu.

   La FashionTv Festival ce se va ține la Aro Palace Brașov între 26-27 iunie Adela Diaconu se va asocia cu designerul Lacramioara Iordăchescu, cu care va scoate o linie speciala, o colectie unică în România sub brandul Diolastilis ce o sa fie prezentată în cadrul festivalului de moda de la Brasov.

Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.

    Meritele i-au fost apreciate, aceasta fiind premiată la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.
Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.

    Filosofia designerului Lacramioara Iordachescu referitoare la estetica este ca “Tinutele de colectie trebuie sa aiba un design special astfel ca sa ramane in memoria oamenilor ca fiind o tinuta inocenta, diafana in forma, dar suficient de indrazneata pentru a evidentia trupul feminin”.

    Este îndrăgostită până peste cap de modă si o inspira oamenii, vremea frumoasă şi marea. Ii este foarte simplu să creeze cele mai sofisticate ţinute de ocazie, pentru care foloseste mătăsuri naturale, duchese: un gen de tafta cu compoziţie de mătase, dar şi dantele, fie că sunt brodate sau franţuzeşti.

   In atelierul de creaţie al designerului Lăcrămioara Iordăchescu, orice model poate prinde contur şi nu există limite ale imaginaţiei când vine vorba de forme, culori şi accesorii. Colectiile Casei de moda Diolastilis by Lacramioara Iordachescu sunt realizate pentru piata interna si export cuprind tinute cu design propriu, rochii de ocazie, rochii de seara, rochii de mireasa, rochii de bal, rochii de banchet, tinute de cocktail si rochii pentru dans sportiv, rochii pretioase si elegante ce sunt comercializate sub marca proprie inregistrata Diolastilis.

    Productia fiecarui produs Diolastilis este executata de personal calificat, cu o experienta ce dateaza din 1994 in domeniul confectiilor rezultand o calitate superioara a produselor Diolastilis. In creatiile de colectie ce le realizeaza, Lacramioara Iordachescu isi orienteaza instinctiv profesionalismul spre dorinta femeilor de a avea o tinuta eleganta si plina de prospetime.

No Comments

Post A Comment