Adela Diaconu și Doris Mircea, vedetele ultimelor coperți Etiquette Magazine - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15407
single,single-post,postid-15407,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Adela Diaconu și Doris Mircea, vedetele ultimelor coperți Etiquette Magazine

  • poza5art10
  • poza4art10
  • poza3art10
  • poza2art10
  • poza1art10

30 Iul Adela Diaconu și Doris Mircea, vedetele ultimelor coperți Etiquette Magazine

    La aniversarea a patru ani de la apariția pe piața românească a revistei Etiquette Magazine s-au aflat în multitudinea de invitați vedeta de televiziune Adela Diaconu și diplomata de carieră Doris Mircea, coperțile celor mai recente numere ale publicației glossy, adresată elitei.

     Dacă Doris Mircea s-a afirmat prin poziţiile importante ocupate atât în cadrul reprezentanţei României la UE-Bruxelles, cât și în centrala Ministerului Afacerilor Externe, iar în prezent este Coordonatorul Centrului Infoeuropa din cadrul MAE, Adela Diaconu este un strălucit om de televizune dar şi creatoarea colecţiei „Campionii”, care a făcut furori la Bucharest Fashion Week și prin care a omagiat marii sportivi ai României, precum Ilie Năstase, Helmuth Duckadam, Elisabeta Lipă și mlți alții.

La Gala Etiquette Magazine, Adela a impresionat asistența prin aparita sa rafinată, vedeta purtând o rochie semnată Lăcrămioara Iordăchescu, machiajul a fost realizat de soția îndrăgitului actor Bebe Cotimanis, unul dintre cei mai apreciati make-up artiști din România, Florina Mărcuța. Coafura a purtat amprenta lui Ciprian Vaida, singurului hairstylist ce a urcat pe scena unui Festival internațional de modă, Bucharest Fashion Week, cu o colecție de coafuri.

    Dana Săvuică, a fost gazda evenimentului cunoscuta vedetă, care anul acesta a împlinit 45 de ani, şi-a păstrat graţia şi eleganţa care au făcut din ea una dintre cele mai apreciate modele din istoria modellingului românesc. Ea a purtat o pereche de pantofi creați speciali de designerii brandului Mineli Boutique. Printre celelalte personalități prezente s-au remarcat Cătălina Popescu, visagist şi specialist în frumuseţe, Aurelia Dumitru, inginer chimist și creatoarea în România a conceptului de medicină integrativă Global Wellness System și de frumusețe organică O Way Beauty Center. Nu au lipsit Bogdan Vlădău, Laurent Tourette, psiholoaga Bianca Pătrașcu, medicul grec Panagiotis Vogiatzis, chirurgul estetician Florin Juravle, stilista Cerasela Adriana Rogen și mulți alții.

    Etiquette Magazine a sărbătorit patru ani de la apariția pe piața presei din România. Evenimentul aniversar s-a bucurat de prezența a peste 350 de invitați, precum și de atmosfera deosebită creată de recitalul mezzo-sopranei Andreea Ilie, dar si prezentarile de moda semnate de designerii Felix Ramiro si Andrei Iordache. Prezentările de modă au fost menite să le demonstreze invitaților că imaginea impecabilă ar trebui să joace un rol esențial în stilul de viață al fiecăruia dintre noi.

    Un produs realizat 100% în România, Etiquette Magazine a reusit să devină o sursă de inspirație pentru cititorii săi, să prezinte partea bună și optimistă a societății noastre și, nu în ultimul rând, să ofere exemple de conduită și de carieră pentru tinerele generații.

    În fiecare număr găsiti povești fascinante despre oamenii valoroși din România, cele mai noi tendințe vestimentare și cele mai interesante evenimente, Etiquette Magazine reușind, asftel, să devină, în decurs de 4 ani, promotoarea unui stil de viață inteligent, plin de eleganță și rafinament.

No Comments

Post A Comment