Fashion TV Winter Festival 2015 - Un real succes - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15525
single,single-post,postid-15525,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Fashion TV Winter Festival 2015 – Un real succes

  • poza1art8
  • poza2art8
  • poza3art8
  • poza4art8
  • poza5art8
  • poza6art8
  • poza7art8
  • poza8art8
  • poza9art8
  • poza10art8
  • poza11art8
  • poza12art8

27 Iul Fashion TV Winter Festival 2015 – Un real succes

    Dana Săvuică a revenit pe podium în calitate de model în cadrul FashionTV Winter Festival 2015. La 18 ani de la încheierea carierei de model, vedeta a revenit în lumina reflectoarelor ca invitat special în cadrul unei prezentări de modă. Aflat la cea de a VIII-a ediție, FashionTV Winter Festival a avut loc în zilele 30-31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov.

    Venit tocmai din Kitzbuhel, considerat „perla” Alpilor Austrieci, festivalul FashionTV Winter Festival 2015 a adus o premieră publicului din sală. Pentru prima oară după 18 ani, Dana Săvuică a urcat pe podiumul festivalului în cadrul prezentării colecției de debut a Adelei Diaconu și Ciprian Vaida, „Seductive”. Vedeta a pășit cu încredere pe podium, la fel de strălucitoare și extravagantă ca pe vremea în care activa în industrie ca model, fiind aplaudată la scenă deschisă. Momentul a fost cu atât mai spectaculos cu cât prezentarea a avut loc pe ritmul unor balade franțuzești interpretate live de către frumoasa Dorina Vasilashko.

    Seria prezentărilor de modă extravagante și pline de culoare a fost completată de un moment artistic de excepție, interpretat de Marcel Pavel. Artistul a încântat publicul cu piese italienești dar și cu melodia care l-a consacrat, „Frumoasa mea”. Pe scena FashionTV Winter Festival 2015 au urcat și doi invitați speciali ai evenimentului, comedianții Romică Țociu și Cornel Palade.

    FashionTV Winter Festival 2015 este un eveniment cu tradiție, adus în România de FashionTV. Cea de a VIII-a ediție a festivalului a adus în fața publicului brașovean cele mai noi colecții ale unor designeri în vogă precum Andreea Dogaru, deținătoarea titlului „Designerul anului 2014”, Cristiana Maria Purdescu, Geanina Olaru, Bogdan Mogoș, Eugen Olteanu, Emilia Tudoran și Iulia Ghenea dar și ale brandurilor Lamonza, Diolastilis, Mineli și Cielo Venezia 1270. De asemena, brandul Lamonza a oferit premii în cadrul unei tombole organizate în încheierea evenimentului și trollere personalizate pentru invitații speciali.

    Partenerii evenimentului au fost: Mercedes Benz, Țiriac Auto, Preciosa Decor, Lamonza, Aro Palace, Braiconf, Times Pub, Cielo Venezia 1270, Doctor Renert Gad, Aviației Wellness Center, Cupcake Art, Hotel Restaurant Belvedere, Salon Portre, Martini, Old Firm Pub, Eurolines, TUI Travel Center, Jagermeister și GTM Trading.

    Make-up-ul a fost asigurat de Mădălina F. Constantin, Beauty Image Consultant, Corina Stănescu și Cristina Dan, iar hair styling-ul de Salonul Portre by Ciprian Vaida.

Parteneri media: Nova TV, Brașov 01 Ade, Zile și Nopți, Radio 21, Lyla.ro, Kfetele.ro și Senso TV

1Comment
  • JessieBlusY
    Posted at 01:06h, 09 decembrie

    A Biological Masterpiece, But Subject to Many Ills
    The human foot is a biological masterpiece. Its strong, flexible, and functional design enables it to do its job well and without complaint—if you take care of it and don’t take it for granted.
    healthThe foot can be compared to a finely tuned race car, or a space shuttle, vehicles whose function dictates their design and structure. And like them, the human foot is complex, containing within its relatively small size 26 bones (the two feet contain a quarter of all the bones in the body), 33 joints, and a network of more than 100 tendons, muscles, and ligaments, to say nothing of blood vessels and nerves.
    https://www.cialissansordonnancefr24.com/acheter-cialis-suisse/

Post A Comment