Seductive by Adela Diaconu - Adela Diaconu
Adela Diaconu Site Oficial
Adela Diaconu, Fashion TV, Emisiune BV01ADE, Nova TV, Moda, televiziune
15437
single,single-post,postid-15437,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Seductive by Adela Diaconu

  • poza1art5
  • poza2art5
  • poza3art5
  • poza4art5

24 Iul Seductive by Adela Diaconu

    Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE”. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea – au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti.

   Dupa ce a practicat multi ani tenisul de performanta, a cochetat cu politica si s-a impus ca producator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele sale fidele o colecţie vestimentară care să o reprezinte si să-i evidentieze personalitatea., debutand astfel in fascinanta lume a modei.

    Colectia ”Seductive” se remarca prin simplitate si rafinament, se bazeaza pe o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante,combinatii de croieli clasice, cu linii moderne. Albul si, in mod special, negrul servesc ca fundal pentru broderii si aplicatii pretioase. Aplicatiile de cristale Swarovski si paiete confera stralucire tinutelor, rezultatul fiind dat de o serie de outfituri pretioase. Materialele urmeaza o linie vaporoasa, care invaluie placut corpul – dat fiind faptul ca au fost folosite, in principal, matasea si voalul. Rochiile se axeaza pe linia elegantei si a clasicului, o colectie ce sta sub semnul feminitatii si rafinamentului.

    Clasicul colectiei este pastrat si prin materialele folosite, si anume matase si crepe naturale. Sub denumirea de ”Seductive” , colectia aduce pe catwalk rochii de seara elegante, care pun in valoare silueta feminina, tinute prin care Adela a incercat sa isi valorifice stilul ce a consacrat-o in TV si pentru care este admirata de alte femei.

   Farmecul si pretiozitatea colecţiei „Seductive” este completat de creatiile migaloase realizate de hairstilistul Ciprian Vaida, care vor transmite un unic mesaj… ,,A fi dependent de seducator”. Coafurile din colecție vor fi extrem de înalte, inspirate din clasicele coafuri de seară , dar de această dată vor fi duse la superlativ.

    Un banal styling ,,spaniol” va depăși cu mult dimensiunile uzuale. Se vor folosi extensii și adaosuri de păr sintentic pentru a creea volume exagerate, ce vor accentua frumusețea modelelor. Deși duse si la extreme, machiajele vor avea același rol de a sublinia feminitatea. Anul 2014 pentru Ciprian Vaida tinde să se incheie spectaculos, după 8 ani de implicare si dedicație totală în industria frumuseții.

    La numai 24 de ani, pe lângă multe alte realizări, tânărul stilist bifează în cariera sa, deja de success, obținerea titlului de ,,Cel mai bun hairstylist”. Împreună cu echipa salonului Portre primește premiul pentru ,, Cel mai bun an în industria frumuseții” în cadrul Galei Nova Tv 2014.

   Originara din Republica Moldova, Dorina Vasilashko s-a nascut intr-o familie de artisti si a crescut inconjurata de muzica. Dupa 7 ani de pian si premii la concursuri de chansonette frantuzesti, romante si folclor, se muta la 16 ani in Romania, unde incepe adevarata cariera in lumea muzicii.Plina de viata, originala si pasionata de tot ce inseamna arta si frumos, Dorina Vasilashko a cucerit anul acesta cu vocea sa unica si prezenta deosebita, fiind laureata cu distinctia de cel mai valoros debut muzical in 2014.

    In cadrul prezentarii Seductive by Adela Diaconu si Ciprian Vaida, publicul prezent la Bucharest Fashion Week vor avea ocazia sa asiste la un recital live si sa se bucure de vocea unica si prezenta deosebita a frumoasei artiste.

No Comments

Post A Comment